Fiorentina "zakucala ekser" na tragičnu sezonu SPAL-a, Milenković i Vlahović se u nadoknadi radovali

Dvojica srpskih internacionalaca igrala za pobednički tim

  • 1
Patrik Kutrone Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Fiorentine pobedili su SPAL u poslednjem meču ovosezonske Serije A sa 3:1 kao gosti na stadionu Paolo Maca.

Fiorentina je samo dotukla već ispali SPAL koji sa 20 bodova iz 38 kola nije imao šta da traži u elitnom takmičenju. Poslednja pobeda još osmog marta protiv Parme, premalo su pokazali u timu iz Ferare.

Viola je povela pogotkom Alfreda Dankana kog smušena odbrana domaćih nije primetila dok se ubacivao iz drugog plana na pas Federika Kijeze i onda iz prve pogodio bliži ugao gola od stative za 0:1.

SPAL poravnava u 39. minutu posle prodora Matije Valotija koji je sa desne strane poslao centaršut za Marka D'Alesandra, a ovaj samo otvorio stopalo i volejem pogodio ćošak za 1:1.

Drugo poluvreme je pripalo Violi koja prednost vraća u 89. minutu golom Kristijana Kuamea posle asistencije Erika Pulgara. Neopreznost posle kornera koštala je SPAL i Kuame je skočio, tukao glavom i pogodio metu.

Asistent kod ovog gola, Pulgar i sam se upisao u strelce četiri minuta kasnije u sudijskoj nadoknadi kada je izveo jedanaesterac dosuđen zbog faula Bonifacija nad Kijezom za konačnih 1:3.

U ovom meču je naš Nikola Milenković odigrao ceo meč za Fiorentinu, a igrao je i Dušan Vlahović do 65. minuta kada ga je zamenio Patrik Kutrone.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Fudbaleri Zvezde žonglirali toalet papirom protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chester84

    2. avgust 2020 | 23:37

    Osetio sam dvojku na Atalanta-Inter ali nisam igrao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA