≫ 

Mijat Gaćinović pred prelaskom u Hofenhajm

Stvar je gotova, pišu Nemci

  • 0
Mijat Gaćinović Foto: MN Press

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović nalazi se pred potpisom ugovora sa Hofenhajmom, piše nemački Bild.

Ajntrahtov 25-godišnji je prema pisanju Bilda završio svoju epizodu u Frankfurtu, dok Skaj piše da se planira i trampa za Stivena Zubera.

Gaćinović je bio odličan u finalu Kupa protiv Bajerna 2018. kada je postigao gol u pobedi 3:1, ali u prošloj sezoni je često bio rezerva.

Odigrao je svega 18 utakmica kao starter od 36 takmičarskih i to nije bilo dovoljno da zadovolji ni srpskog ofanzivca, ni klub.

Na meču između Ajntrahta i Monaka nije bio ni u protokolu, već se pojavio u svakodnevnoj odeći na stadionu samo kao posmatrač i bilo je jasno da je rastanak neminovan.

S obzirom na to da ima ugovor do 2022. godine Ajntraht i dalje može da unovči njegov odlazak kroz obeštećenje, ali je pitanje na koji način će se to ostvariti.

Da li kroz razmenu ili novčano, to tek treba videti. S druge strane, poznato je da je Gaćinović u Ajntrahtu već pet godina, da je došao tu za 1,25 miliona evra iz Vojvodine i da je za klub odigrao 157 utakmica i postigao deset golova.

Upisao je i 18 asistencija, a zajedno sa Filipom Kostićem, Lukom Jovićem, Antom Rebićem i Sebastijenom Halerom je svojevremeno činio jednu od zanimljivijih ofanzivnih linija u Bundesligi.

Video: Komična situacija sa meča Napredak - Partizan: Sudija pokazao 10 minuta nadoknade, pa menjao na 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA