≫ 

Konteov "šou" na konferenciji nije prijao upravi Intera: Već su spremili ozbiljnu rezervu

Italijanski Medijaset piše da je uprava Intera već spremila zamenu za Antonija Kontea posle njegove pres konferencije od subote uveče

  • 0
Foto: Printscreen Youtube

Konte je svoju prvu sezonu na klupi "neroazura" završio na drugom mestu sa 82 boda, jednim manje od šampiona Juventusa, mada su "bjanko-neri" nekoliko kola pre kraja rešili prvenstvo u svoju korist i dopustili Interu da priđe porazom od Rome u poslednjem kolu.

Antonio je posle svega bio vrlo ljut i kritikovao je klub da ne štiti igrače ili njega kao trenera, te da je sa te strane "slab".

La Republika i Gazeta u nedelju javljaju da je rastanak sa njim malo verovatna opcija, ali Medijaset tvrdi da je uprava Intera spremila alternativu - Masimilijana Alegrija.

Konte navodno traži više manevra i "moći" van terena, a Bepe Marota je već počeo da razmišlja o prvom logičnom rešenju jer je Alegri slobodan trener.

On je lani otišao iz Juventusa, a zanimljivo je da je upravo Kontea nasledio i u torinskom timu. Sa Juveom je osvojio pet uzastopnih titula nakon Konteove tri, što je Mauricio Sari sada dopunio još jednom.

Razlika je u tome što je Alegri dvaput stizao i do finala Lige šampiona u Kardifu 2017. i Berlinu dve godine ranije.

Potencijalni problem bi za Inter moglo da bude i to što Alegri nije samo njihova meta. Spekuliše se da ga prate i Pari Sen Žermen i Barselona.

Video: Zoran Tošić blista u Kini: Bivši igrač Partizana se poigrava sa rivalima u novom klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA