≫ 

Igrači su bili impresionirani Zvezdom, probaćemo da iznenadimo Partizan: Pazarci najavili juriš

Nada se Kolašinac da su igrači probili psihološku barijeru kao novajlije u ligi

  • 4
Kenan Kolašinac

Foto: MN Press

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da je Partizan izuzetno jak, ali da će njegova ekipa pokušati da napravi iznenađenje u predstojećoj utakmici tih rivala u drugom kolu Superlige Srbije.

- Protiv Crvene zvezde u prošlom kolu bilo je previše impresioniranosti kod nekih mojih igrača, koji okovani bezrazložnim strahom nisu pokazali koliko mogu. Sledi novo teško iskušenje, gde ćemo probati da uz veće zalaganje igrača priredimo iznenađenje - rekao je Kolašinac.

Novi Pazar će u sredu od 17 časova biti domaćin Partizanu, u meču koji će zbog trenutne epidemiološke situacije biti odigran bez prisustva publike. Pazar je na startu šampionata poražen od Crvene zvezde u Beogradu sa 0:3, dok je Partizan posle preokreta pobedio ekipu Napretka u Kruševcu rezultatom 3:1.

- Imaju mnogo dobrih fudbalera i svaka izmena kolege Sava Miloševića donosi boljitak u igri. Učinićemo sve da im se suprotstavimo na najbolji način, a hrabi nas podatak da se Partizan u poslednjim utakmica u Pazaru nije proslavio - naveo je Kolašinac.

On je najavio da će Novi Pazar pokušati da iskoristi slabosti protivnika i da će zaigrati ofanzivnije.

- Probaćemo da ih napadnemo tamo gde su ranjivi. Upitno je kako protiv najjačih, da li menjati formaciju i biti ofanzivniji. Ostaje da večeras rešimo još neke dileme. Nadam se da ćemo i motivaciono biti spremniji, iako neće biti publike. Šteta, pošto smatram da bi pred punim tribinama to bio ravnopravan duel - zaključio je Kolašinac.

Video: Trener Novog Pazara: Mi smo pokušali da pariramo u nekom periodu, ali bilo je nedovoljno

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs, Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    5. avgust 2020 | 07:55

    Impresionirani? Hahahaha...A protiv Partizana ce igrati sa mnogo vise zalaganja... hahahaha...Pametnom dovoljnops.protiv svoje Zvezde nisu napravili nijedan jaci duel a kamoli faul zato jer su bili impresionirani...

  • Vs

    5. avgust 2020 | 08:47

    Ko vas je to impresionirao u zvezdi, sve prosecni igraci za nasu ligu a za van ispod prosecni.

  • K4shin

    5. avgust 2020 | 07:18

    Bratski klub tamo je adem ljaljic bas se pitam zbog cega je tamo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA