≫ 

Nisam trčao 13 dana, nije trebalo ni da igram: Šok potez Mitrovića, rizikovao je karijeru zbog PL!

Navijači Fulama će ga još više voleti

  • 12
Aleksandar Mitrović

Foto: twitter.com

Zbog povrede tetive, Aleksandar Mitrović nije bio spreman da igra za Fulam, ali je to ipak učinio!

U finalu za plasman u Premijer ligu, Mitrović je "stisnuo zube" i zaigrao protiv Brentforda, na kraju je asistencijom doneo pobedu i plasman u elitu, posle utakmice je otkrio kako se oseća.

- Bilo je prilično teško, moram da budem iskren. I dalje osećam bol, sada sam zapravo na pola puta u oporavku, ali smo doneli odluku i nekada u životu moraš da rizikuješ.

Štaviše, Mitrović je ovaj rizik inicirao.

- Srećan sam što smo rizikovali i srećan sam zbog menadžera, mislim da smo zaslužili ovo - rekao je strelac 26 golova za Fulam ove sezone.

- Nisam trčao 13 dana, nisam trenirao van teretane. Pokušao sam da hodam tri puta dnevno, terapija je duplirana da bih se spremio. Nisam spreman i mislim da ću biti u normalnom stanju za sedam do deset dana. Ali ovo je neverovatno, veoma sam srećan zbog saigrača. Radili smo vredno cele godine, bila je ovo prilično duga sezona - zaključio je Mitrović, koji je već igrao Premijer ligu.

 

- Bili smo tu, vratili smo se. OSećaj je sjajan, pred nama je sjajna sezona, i za mene i za klub. Moramo prvo da se odmorimo, treba da budemo ponosni.

Video: Da li Mitrović ima pravu konkurenciju u reprezentaciji? Evo šta kaže naš najbolji golgeter

Posle pobede u Kruševcu u prvom kolu, Partizan bi danas (17.00) trebalo da ima lakši posao na gostovanju Novom Pazaru. Kvota na dvojku je 1,22, a na Sigurnu pobedu (pobeda bez primljenog gola) Partizana 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar – Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA