≫ 

Najbolja analiza parova Lige šampiona i Lige Evrope: Posle ovoga nemate dilemu ko je favorit

Potrudili smo se pred povratak evropskih takmičenja da vam u novom formatu najavimo 5 najinteresantnijih parova

  • 10

Liga šampiona se konačno vraća, mečevima Barselona - Napoli, Mančester Siti - Real, Juventus - Lion i Bajern - Čelsi, a euforija koja drma ljubitelje fudbala zbog toga, pokrenula je i Telegraf da na potpuno drugačiji način pristupi analizi ovih mečeva.

Potrudili smo se da analizom pomognmo ljubiteljima klađenja ukoliko imaju određene nedoumice oko toga ko je favorit, kakva je kadrovska situacija u ekipama i slične situacije koje se uvek analiziraju pre mečeva.

I Liga šampiona i Liga Evrope zaustavljene su tokom osmine finala zbog korona virusa, a do kraja vikenda biće poznato koje će se ekipe pridružiti onima koje su se već plasirale u Ligu šampiona i onima koje će obezbediti plasman u četvrtfinale u Ligi Evrope.

Izabrali smo pet najinteresantnijih parova za ljubitelje fudbala, sve preostale mečeve osmine finala Lige šampiona i derbi osmine finala Lige Evrope između Sevilje i Rome.

Kladionica Top Bet je izašla s kvotama za ove mečeve, a mi smo se pozabavili analizom, ko ima probleme kada su u pitanju suspendovani igrači, ko će biti u problemu zbog povreda i ko u kakvoj formi čeka duel.

Za derbi susret Lige šampiona između Barse i Napolija, stručno mišljenje putem Skajp uključenja dao je i kolega sa sportske rubrike Milan Zdravković, a zašto on predviđa da će Barselona, uprkos problemima koje je imala od nastavka Primere, ipak pokazati kvalitet i eliminisati Napolitance uz ubedljiv trijumf, pogledajte u videu na početku teksta.

Takođe, posebno zanimljiv biće i duel između Sitija i Reala, gde su Madriđani ozbiljno oslabljeni, zbog čega je i kvota na njih znatno veća, iako igraju kao preporođeni od povratka na teren.

O čemu je tačno reč, i sve ostale detalje koji vas interesuju oko ovih parova, pre nego što stavite novac u kladionici, pogledajte u videu na početku teksta.

Napominjemo i da kladionica zadržava pravo za izmene kvota do samog početka meča.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA