≫ 

Ovo je tužno i ružno: Da li je to Milošević najavio odlazak iz Partizana?

 ≫ 

Trener crno-belih razočaran partijom u Novom Pazaru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Rade
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Merak

    06. avgust 2020 | 13:06

    Draže su mi pobede u derbijima bez primljenog gola, nego sve titule ovoga sveta.

  • Danilo

    06. avgust 2020 | 12:42

    Partizanova odbrana nula. Partizanov napad ne postoji, sve se svodi na individualne akcije koje su za divno cudo u prva dva kola rezultirale sa cak 5 golova, sto se ne moze ocekivati u narednom periodu. Dakle do Partizana je. Medjutim, ipak neke stvari se moraju uciti i od rukovodtsva Zvezde. Oni su u prvom kolu vjesto iscenirali da se samo govori o cistom penalu za Partizan protiv Napretka a nigdje ni jedne rijeci i nijednog snimka o njenom nepostojecem penalu protiv Novog Pazara. I drugom kolu penal za Novi Pazar ne bi svirao ni Zvezda Terzic, jer i on ima bar minimum casti i obraza. Zdjelar lezi na zemlji protivnickog ograca i ne vidi niti moze kontrolisati svoje pomjeranje i odnosu na protivnickg igraca koji se namijerno saplice o njega i namijerno pada. Osim toga akciji Novog Pazara predhodio je ocigledan ofsajd. Nadalje lopta se nalazi skoro na centru igralista. Na sve ovo u Partizanu nijemi, nigdje nikakvog komentara, nijedne kritike crveno-belog Simovica. Ponavljam, sve to nije opravdanje za ovakav Partizan, njegovi ipravu i trenera, ali je ovakvo ponasanje svih u klubu na namijernu gresku sudije krajnje nedopustivo. Ako smo se prije picetka sampionata pomirili da iz ovih ili onih razloga ne mozemo biti sampioni, to nije razlog da se ne borimo za pravdu i intetese Partizana. U tom smislu, dakle, ucimo od drzavnog projekta.

  • Maxx

    06. avgust 2020 | 12:39

    OVAKAK RAZVOJ SITUACIJE, DEBAKL, SVE TO SAM NAJAVIO JOS PRE U MOJIM KOMENTARIMA KOJI NISU OBJAVLJENI!!! KAD POCNE ONAJ BANJAK TO CE JOS VECI CIRKUS DA BUDE NEGO STO JE SADA U ODBRANI !! Onaj crnac desni bek za koga su ''SRUCNJACI'' PROCENILI DA NIJE ZA PARTIZAN JE , DOSLOVNO, PBIO I POHAPSIO CEO NAS ' OFANZIVNI' VEZNI RED!!! Moram priznati da mu nije ni bilo tesko . SUMA JE IGRAVC ZA TELEOPTIK , NAJGORI IGRAC U V REDU, ALI ' TRENER' UVEK MENJA FICU STEVANOVICA, najmladji je pa ko ga j...E MOJ PARTIZANE CRNOOO NAM SE PISEEE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA