≫ 

Ovo je tužno i ružno: Da li je to Milošević najavio odlazak iz Partizana?

Trener crno-belih razočaran partijom u Novom Pazaru

Novi Pazar, Partizan Foto: partizan.rs

Poraz od Novog Pazara, posle dva preokreta i dva gola za četiri minuta, i te kako je uzdrmao trenera Partizana Sava Miloševića!

Toliko da je nekadašnji proslavljeni napadač nakon utakmice, u kamere TV Arena Sport, govorio i o mogućem odlasku sa klupe crno-belih. Barem indirektno.

- Vrlo sam razočaran, zaista razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, moraće stvari iz korena da se menjaju. Biće priče ovih dana, ovo je zaista razočaravajuće i tužno od nekih igrača.Uvek sam preuzimao sve na sebe i spreman sam i sad. Ovo je tužno i ružno - rekao je Milošević.

Na pitanje novinarke da li to znači da dovodi u pitanje svoju poziciju, Milošević je dodao:

- Ja posle ovakve igre moram da sumnjam u samog sebe, pre svega. Ovo nije nivo Partizana, ovo ne sme da bude nivo Partizana!

Podsetimo, Partizan je na poluvremenu gubio u Novom Pazaru, zatim su Suma i Asano do 70. minuta prekorenuli rezultat, da bi rezervisti domaćina u 73. i 77. minutu postavili konačan rezultat.

Video: Saša Zdjelar napravio penal nad Hadžibulićem

Video: Novi Pazar šokirao Partizan: Crno-beli najpre preokrenuli, pa doživeli poraz za 4 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neki

    5. avgust 2020 | 21:01

    I protiv Napretka na guranje ,realno ni u krusevcu niste zasluzili popedu al ovo u pazaru je na nivou recimo jedne prosecne ekipe u srpskom fudbalu ,fali vam bas dosta.Ja sam zvezdas al nije zdravo da zvezda nema konkurenciju.

  • Toni

    5. avgust 2020 | 21:10

    Jesu igrali oni fudbaleri što vrede više od 10 miliona evra ?

  • Igor Obrenovac

    5. avgust 2020 | 22:14

    Pakuj kofere i povedi Vucelu i Vazuru. Covece, nemas igru, menjas Natka primas gol, menjas Sumu primas jos jedan. Igras sa neiskusnim golmanom, a ne moras, Colic i Fica su mladi od 21. Upravo, nemate stopere, Ostoja i Vitas nisu ni za deugoligaski fudbal. Bekovi losi. Jednog centarfora imamo. Sta igra Ivanovic? Sta igra ovaj mali Pavlovic? Fali vam 5-6 igraca da licite na tim. Sa ovim sto imate niste ni za peto mesto. Sva odgovornost na gubitku kupa i ocajnim startom u prva dva kola na treneru i upravi. Uprava napolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA