≫ 

"Njihova klupa skočila do zvezda posle 2 gola, ali ne dobija se tako lako ekipa Nenada Lalatovića"

Trener Voše govorio o spektaklu Voše i Čuke u sredu veče

  • 9

Vojvodina i Čukarički su priredili pravi fudbalski spektakl u sredu veče na Karađorđu i velika je šteta što publika nije mogla da isprati meč u kom su viđena čak tri gola za sedam minuta - 2:2 (0:1)!

Gost je vodio na poluvremenu golom Stefana Šapića, zatim je Eze u 50. povisio na 2:0, ali je Voša u 56. i 57. preko Čovića i Saničanina stigkla do boda. Ipak, trener Novosađana Nenad Lalatović nije zadovoljan tim bodom.

- Mogu da kažem da sam nezadovoljan rezultatom, jer je trebalo da pobedimo. Ekipa koja vodi 2:0 mora da te dokrajči, ali oni su bili radosni, a njihova klupa samo što nije skočila do zvezda zbog toga što su nama dali dva gola. Mislili su da će moći, ali ekipa Nenada Lalatovića ne može da se pobedi tako lako. Momci su pokazali karakter i da nisu zaboravili da igraju fudbal - rekao je Lalatović i dodao:

- U prvom poluvremenu nismo bili na nivou na kojem Vojvodina mora da bude i nisam bio zadovoljan. Vidi se da nam nedostaju utakmice i da nismo išli na pripreme. Nažalost, zbog korone smo odigrali samo jedan-dva prijateljska meča i to po poluvreme. Teško je vratiti tim i učiniti da imaju motivaciju koju su imali prošle sezone.

- Kada sam došao, bili su osmi, a sada su izašli u Evropu i napravili sjajne rezultate. Jako je teško ponovo ih dići za tako kratko vreme, ali ide to sve nabolje. U drugom poluvremenu smo obično padali, a sada smo se digli, pogotovo u poslednjih 30-35 minuta.

Nastavio je Lalatović još da priča o meču.

- Bukvalno je nedostajao još samo taj treći pogodak i mislim da smo zaslužili da pobedimo, iako smo igrali jako loše u prvom poluvremenu. Međutim, u poslednjih 35 minuta im je visio i treći i četvrti gol. Nismo uspeli da ga damo, ali svaka čast mojim igračima.

- Kad kod kuće gubite 2:0 i uspete da se vratite, a ekipa kao što je Čukarički se povuče, onda znate kakav kvalitet imate. Ja sam siguran da će Vojvodina opet biti prava posle tri-četiri kola. Imamo težak raspored, u kojem su nam prve dve utakmice bile dva derbija - jasan je trener Voše.

>>> Odavno je odigran prvi meč osmina finala Lige Evrope između Olimpijakosa i Vulverhemptona u Atini, gde je bilo 1:1. Večeras (21.00) vreme je za revanš u Engleskoj, a domaćin je favorit s kvotom 1,75. Dupla šansa X2 je 2,08. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Olimpijakos.

Video: Čuka vodila 2:0, Vojvodina za dva minuta stigla do boda: Ovo je bio pravi derbi Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    6. avgust 2020 | 08:24

    Имате квалитет. То најбоље видели ови са лавора у финалу купа, и мсм да им није било добро...

  • Nscz

    6. avgust 2020 | 10:10

    A sto nema ni jedan natpis o mecu Novog Pazara?

  • Kizo

    6. avgust 2020 | 10:57

    Sjedi i ćuti licemjeru jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA