Zvezda obeležila Kataijev jubilej i iznenadila ga pitanjem o broju mečeva u crveno-belom

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je jedan mali jubilej i 70. meč u crveno-belom dresu za Aleksandra Kataija

  • 2
Foto: Printscreen Twitter / FK Crvena zvezda

Katai je svoj 70. meč odigrao u sredu protiv niškog Radničkog i tim povodom je klub iz Ljutice Bogdana podsetio na neke od pogodaka svog ofanzivnog veziste.

Aleksandar se ovog leta vratio na Marakanu posle četiri godine koje je proveo u Alavesu, Čikago Fajeru i Los Anđeles Galaksiju.

Navijači Zvezde i dalje zahvaljuju njegovoj supruzi Tei, zbog čijih je objava na Instagramu Aleksandar morao da se rastane sa klubom iz Los Anđelesa, dok ga iz novog kluba u Zvezdi pitaju - da li može do stotinu mečeva već do kraja ove sezone?

- Nisam znao za taj podatak (da je odigrao 70. utakmicu), ali drago mi je da je tako. Verujem da mogu da stignem do 100 utakmica, ali pre svega celoj ekipi želim da nas zaobiđu povrede i mislim da to neće biti problem - rekao je Katai za klupski sajt.

On je tokom prvog boravka u Crvenoj zvezdi tokom sezone 2015/2016 postigao ukupno 23 gola i podelio je deset asistencija u svim takmičenjima.

Te sezone je dobio i priznanje za najboljeg strelca Superlige Srbije sa 21 datim golom u prvenstvu. Zvezda je te sezone osvojila titulu prvaka države sa 28 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Video: Zvezda prejaka za Radnički: Doktorske partije Kataija i Spiridonovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA