Transferi: Milan želi srpski tandem uz Ibru, Grci i Rajola drže Zvezdu u neizvesnosti s Makedom

Za nama je još jedan dan na "fudbalskoj pijaci"

  • 6

Najvažnije transfer vesti transferi za 7. avgust:

 

*Milan želi srpski tandem iz Fjorentine

*Bajern i Liverpul se dogovorili za obeštećenje od 30 miliona evra za Alkantaru

*Krotone želi Miloša Vulića iz Zvezde

*Arsenal najbliži Džejmsu Rodrigezu

*Zvezdan Terzić o ručku sa Banetom Ivanovićem: Bio je to samo prijateljski ručak

*Bašakšehir raskinuo saradnju s Robinjom

Tok dana:

 

22.14 - Kraj transfer sage za danas! Uz informaciju da Lids hoće Štutgartovog napadača Nikolasa Gonzaleza, uz sumu od 20 miliona funti. Talentovani Argentinac je dao 14 golova u 2. ligi Nemačke i viđen je kao sjajan zalog za budućnost.

21.50 - Ne priča se samo o Vlahoviću u Milanu, nešto relevantniji mediji prenose da Fjorentina i roso-neri pregovaraju o trampi za Nikolu Milenkovića.

Tako bi u Fjorentinu otišao Lukas Paketa, jer je Milanu previsoka cena od 30.000.000 evra za Milenkovića.

21.17 - Novi Pazar je  "zatvorio" prelazni rok dovođenjem Stefana Milosavljevića, Luke Mićića i Almira Aganspahića.

 
 
 
View this post on Instagram

🔵⚪FK Novi Pazar zaključio prelazni rok angažovanjem dvojice iskusnih superligaških igrača i bivšeg mladog reprezentativca BIH❗ STEFAN MILOSAVLJEVIĆ , LUKA MIĆIĆ I ALMIR AGANSPAHIĆ NOVI SU IGRAČI FK NOVI PAZAR Levo krilni napadač LUKA MIĆIĆ (25), stiže iz Radnika, u kojem je proveo poslednju sezonu. Pre toga 2 sezone je igrao za Bačku za koju je u Superligi Srbije zabeležio 15 golova i 5 asistencija na 66 utakmica. Ponikao je u Inđiji, a prošao je mlađe kategorije Partizana. Drugo pojačanje Novog Pazara ima takođe bogato iskustvo na superligaškim terenima. STEFAN MILOSAVLJEVIĆ (28) je tokom svoje karijere nastupao šabačku Mačvu, pre toga za kruševački Napredak, lučansku Mladost, Zemun i Sileks iz Kratova. Najbolje se snalazi na pozicijama u sredini terena. Stiže iz Radničkog iz Niša gde je proveo poslednjih 6 meseci. ALMIR AGANSPAHIĆ , bivši mladi reprezentativac BiH, takođe je novi igrač plavo-belih . Dolazi iz Čelika a pre toga nosio je i dres Krupe. Aganspahić (23, 1,87m) je prve minute u seniorskom fudbalu upisao u dresu Sarajeva, nakon kojeg je otišao u Osijek. Posle Osijeka igrao je još u Raufossu u Norveškoj, te u Mladosti iz Doboj-Kaknja. Igra na poziciji napadača. #samopazar 🔵⚪A post shared by FK Novi Pazar (@fudbalski_klub_novi_pazar) on

 

21.04 - Dušan Vlahović bio bi vrlo rado viđen igrač u Milanu, a više detalja o tome možete pogledati ovde.

20.13 - Nirnberg je doveo ofanzivnog veznog Sarprita Singa, novozelandskog reprezentativca indijskih korena, na pozajmicu iz Bajerna. Ostaće godinu dana, što mu je prilika da se izbori za šansu u Bajernu.

 
 
 
View this post on Instagram

Einen hauen wir heute noch raus: @sarpreet.singh11 kommt per Leihe vom @fcbayern! Servus, Sarpreet! 🆕 #fcnA post shared by 1. FC Nürnberg (@1_fc_nuernberg) on

 

19.57 - Uroš Radaković iz Sparte je novi igrač Astane, pošto je srpski internacioanalac otišao na pozajmicu u Kazahstan. Nekadašnjem štoperu Bolonje, Novare, Proletera i mlađih kategorija Zvezde ugovor sa češkim klubom ističe juna naredne godine.

19.30 - AEK je predstavio Petra Karaklajića, dojučerašnjeg igrača Proletera. Ovaj momak rešio je da u Grčkoj sreću potraži sa brojem 17 na leđima.

 

19.25 - Udineze je ozvaničio da Luka Goti ostaje trener, potpisao je novi ugovor do juna 2021. godine!

19.15 - Grčki mediji pišu da Turci iz Alanjaspora ipak ne odustaju od Federika Makede! Navodno, oni žele pravu zamenu za Papisa Sisea, a Italijana vide kao idealnu opciju i spremni su da mu ponude platu od 700.000 evra, koliko bi mogla da iznosi i Zvezdina sa bonusima.

Ipak, čini se da će još malo potrajati menadžerska igra Mina Rajole, koji zastupa igrača i strpljivo čeka najbolju ponudu.

18.53 - Aston Vila je dovela novog pomoćnog trenera, zvanično - Kreg Šekspir će biti važan šraf ekipe. U pitanju je 56-godišnji trener koji je bio deo štaba Klaudija Ranijerija kada je Lester osvojio titulu. To dovoljno govori o kvalitetima koji su ga preporučili i zato su sa oduševljenjem ovo dočekali navijači kluba, ali i prvi trener Din Smit.

 

18.49Lukas Toreira otvorio je vrata Arsenala jer mu se ide u Italiju! Nije mu uspelo da uđe u 11 startera i impresionira Mikela Artetu, pa će pokušati da iskoristi interesovanje na Čizmi.

Žele ga Milan, Fjorentina i Torino, sada je sve na menadžeru koji će imati zadatak da izboksuje najbolji ugovor i poziciju igraču.

18.15 - Brajton je potpisao dvogodišnji ugovor sa Larsom Dendonkerom. Mladi 19-godišnji Belgijanac će zaigrati  na štoperskoj poziciji, ponikao je u Brižu, a njegov brat Leander već igra za Vulvse, pa engleski klub u njemu traži nekog novog Kompanija.

17.45 - Roma je rešila da španske talente dovodi "kao na traci". Dolaze iz Barselone zato Havijer Vikaro (2002. godište, Numansija), Patrin Nđinđi (2003, Kornela) i Jan Oliveras (2004. Barselona). Oni predstavljaju zalog za budućnost, posebno će biti zanimljiv Oliveras kao izdanak Barse. Njega je želeo i Milan.

17.30 - Torino ima novog trenera, promovisan je i zvanično Marko Đampaolo na dve sezone! Trenersku karijeru počeo je 2000. u Peskari, ima iskustvo u Seriji A i B, vodio je Kaljari, Sijenu, Kataniju, Ćezenu, Brešu, Empoli, Sampdoriju i Milan.

 

16.00 - Bašakšehir raskinuo saradnju sa Robinjom!

15.30 - Robin van Persi se vratio u Fejenord kao trener, gde će biti pomoćnik Diku Advokatu.

15.00 - Roma dovela dvojicu španskih talenata. U pitanju su Patrik Ngingi, Jan Oliveras.

14.10 - Dejan Stanković o mogućm dolascima Makede i Branislava Ivanovića: Čitao sam u novinama, Terzić radi fenomenalan posao.

13:22 - Vilijan je ljut na Čelsi, u takvom raspoloženju će i napustiti klub! Ukratko, Brazilac je uvređen jer mu "Plavci" nisu izašli u susret na njegov zahtev da dobije produženje na tri godine, umesto toga dobio je ultimativnu ponudu od Marine Granovskaje "uzmi ili ostavi", i to na kraći period. Ovakav rasplet situacije ubrzao je odluku Vilijana da prihvati ponudu Arsenala i pređe u tabor gradskog rivala psole sedam sezona u Čelsiju.

13.11 - Legendarni Robin Van Persi ponovo je u Fejnordu, ali kao trener, i to kao trener napadača. Pozicija nije zvanična, kaže bivši holandski reprezentativac, uz konstataciju da "nije mogao da odbije poziv bivšeg kluba".

 

12.25 - Mančester siti je poslao Daniela Arzanija (21) na pozajmicu u holandski Utreht. Reč je o napadaču, rođenom Irancu, reprezentativcu Australije, koji se i fudbalski opismenio u zemlji kengura. Ima pet utakmica u dresu "Ozija". Siti ga je svojevremeno prekomandovao iz svoje filijale Melburna, a protekle dve sezone igrao je za škotski Seltik.

12.00 - Brazilac Leonardo ponovo pali maštu Grobara! Jedan od miljenika navijača Partizana još jednom je u kratkom vremenskom razmaku objavio snimak gola u dresu Partizana iz šampionske sezone. Bilo je to dovoljno da navijači Partizana počnu da ga bombarduju komentarima i da ga pozivaju da se vrati u Humsku.

 
 
 
View this post on Instagram

Quem aí lembra desse jogo!!! Um jogo que todo mundo tinha medo de perder’ porque sabíamos que não teria como ganhar mais a liga!! Mesmo assim lutamos até o final’ com amor e dedicação!! Sofremos até o apito final. Mais depois desse jogo a esperança era muito grande pelo título👏🏻✌️👊🏻⚽️ Who remembers that game !!! A game that everyone was afraid of losing ’because we knew we couldn’t win the league anymore !! Even so, we fought until the end ’with love and dedication !! We suffered until the final whistle. But after that game the hope was very high for the title👏🏻✌️👊🏻⚽️ família preto e branco maior respeito por vocês ⚫️⚪️A post shared by Leonardo Souza (@leo42) on

 

11.45 - Zvezdan Terzić o ručku sa Branislavom Ivanovićem: "Bio je to samo prijateljski ručak" - kratko je rekao Terzić za list Informer.

11.30 - Milan želi Lukasa Toreiru iz Arsenala! Zainteresovana za Urugvajca je i Fiorentina, ali mediji navode da je Milan najverovatnije nejgov novi klub.

11.00 - Ajaks Želi Sesenjona iz Totenhema! On bi u Amsterdam došao na pozajmicu i posle odlaska Zijeha u Čelsi glavna je meta "Kopljanika", kao njegov zamenik.

10.45 - Hansi Flik dao zeleno svetlo Tijagu Alkantari da pređe u Liverpul! Klubovi su se dogovorili da obeštećenje bude 30 miliona evra. Trener Bajerna istakao je da je pokušao da ubedi Alkantaru da ostane u Minhenu, ali da razume njegovu želju za novim izazovom i igranjem u Premijer ligi.

10.30 - Lids želi Harija Vilsona iz Liverpula za 16.6 miliona evra!

10.10 - Zvanično: Monako doveo Aksela Disasija iz Remsa za 15 miliona evra (13 miliona+2 bonusi).

 

10.00 - Krotone želi Miloša Vulića iz Zvezde! Opširnije o tome čitajte ovde.

09.40 - Tahit Čong iz Junajteda želi pozajmicu u Verderu! Njegov agent je potvrdio da Holanđanin želi u Bundesligu i Verder i da će reći to svom klubu. Verder nema finansijskih mogućnosti za transfer, ali želi dvogodišnju pozajmicu.

09.30 - Lacio ponudio 18 miliona evra za Vedata Murićija, reprezentativca tzv. Kosova! Kako javlja italijanski insajder, Đanluka Dimarcio, Lacio je poslao zvaničnu ponudu Fenerbahčeu za napadača iz Prizrena, koji je do sada odigrao 23 utakmice za reprezentaciju tzv. Kosova i postigao 8 golova. Tako bi Sergej Milinković Savić mogao da dobije novog saigrača iz tzv. reprezentacije Kosova.

09.20 - Norič želi više para od Liverpula za levog beka! Liverpul je odbijen posle prve ponude vredne oko 11 miliona evra za Džamala Luisa. Prema izveštaju Dejli Mejla, Norič želi duplo više.

09.10 - Džejms Rodrigez u potrazi za novim klubom, Arsenal najozbiljniji kandidat! Kako prenosi španski AS, Kolumbijac neće više igrati za Real Madrid. On je pitao Zidana 5. jula da ne igra meč protiv Atletika i od tog momenta je precrtan kod trenera. Njegov agent Žorž Mendeš radi na pronalasku novog kluba, a za njega su zainteresovani PSŽ, Atletiko Madrid i Arsenal, a upravo su Tobdžije najviše "zagrizle".

09.00 - Branislav Ivanović i Zvezdan Terzić na ručku! Iako je sam Ivanović pričao da je najbliži Evertonu i da nije dobio ponudu Zvezde, paparaci su ga u Beogradu u jednom restoranu uslikali sa Zvezdanom Terzićem na ručku. O čemu su razgovarali, ostala je tajna, jer generalni direktor crveno-belih nije želeo da se oglašava na ovu temu. Podsetimo, Terzić već nekoliko godina priča kako bi voleo da Branislav Ivanović završi karijeru u Zvezdi, a upravo je on jedan od najzaslužnijih za njegove uspehe, jer je prepoznao njegov talenat u OFK Beogradu i forsirao dok su još mnogi sumnjali u njega.

Posle osvajanja Serije A Juventus može da se posveti onome zbog čega je skupo platio Kristijana Ronalda – napadu na Ligu šampiona. Večeras (21.00) čeka Lion koji ima prednost od 1:0 iz prvog meča. Kvota na keca je 1,45, a Hendikep pobeda (sa dva ili više golova razlike) koja bi Juveu donela prolaz je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Lion.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

Video: Dejan Stanković o dolasku Makede i Baneta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽🏀🏀🏀

    7. avgust 2020 | 12:11

    Ех, остало им само да маштају, и за титулу у фудбалу, у кошарци, да сањају ЛШ, да сањају ЕЛ...сањају да имају атмосферу, а не фракције...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA