≫ 

Nagodio se i priznao krivicu: Ronaldinjo se vraća u Brazil kao slobodan čovek

Kraj noćne more za legendarnog fudbalera

  • 0
Ronaldinjo Foto: AP/Tanjug

Jedan od najboljih fudbalera sveta Ronaldinjo i njegov brat Roberto de Asis biće uskoro pušteni na slobodu od strane paragvajskih vlasti nakon što su se njihovi advokati dogovorili o priznanju krivice.

Paragvajski javni tužilac zatražio je zatvaranje istrage protiv Brazilaca i u konsultaciji sa sudijom zakazao finalno saslušanje posle koga će Ronaldinjo i njegov brat biti slobodni. Oni se trenutno nalaze u Asunsionu u kućnom pritvoru.

Za uzvrat, oni će priznati krivicu, odnosno činjenicu da su ušli u Paragvaj sa lažnim pasošima i platiti 200.000 dolara kazne.

Robertu će biti otvoren kriminalni dosije u ovoj zemlji, dok ga Ronaldinjo neće imati.

Prema sporazumu, Ronaldinjo može da putuje i napušta Brazil kada god to hoće, ali da mora da upozori paragvajske vlasti na to koliko će biti odsutan, dok njegov brat dve godine neće smeti da napusti domovinu.

Takođe, braća će morati na svaka tri meseca da se javljaju Federalnom sudu u Brazilu u naredne dve godine.

Barselona je izgubila Primeru i Liga šampiona joj je izuzetno važna! Večeras (21.00) čeka Napoli posle rezultata 1:1 u Napulju u prvom meču osmine finala. Kvota na keca je 1,65, a dupla šansa X2 je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Napoli.

Video: Ronaldinjo oslobođen posle hapšenja zbog lažnog pasoša u Paragvaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA