PSŽ se raspitivao za Vinisijusa: Parižani koriste "raskol" sa Zidanom da dovedu Brazilca?

Vinisijus ljut na Zidana, to možda otvori put Francuzima

  • 3
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Kako i da ne bude nezadovoljan, kada je rezultat bio povoljan dok je bio na terenu u duelu sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona.

U igri je proveo 75 minuta prvog meča sa Mančester Sitijem u meču osmine finala i za to vreme Real je vodio sa 1:0 pogotkom Iska iz 60. minuta.

Tada ga je na terenu zamenio Geret Bejl, tri minuta kasnije je krenuo preokret Sitija golom Gabrijela Žezusa, a onda pet minuta kasnije i Kevina De Brujnea. Po završetku revanša, skor je bio 4:2 u korist Sitija, a Vinisijus je ceo drugi meč posmatrao sa klupe.

Brazilac koji je projektovan kao "nejmarovski" talenat i koji je plaćen Flamengu 45 miliona evra pre dve godine je u poslednje vreme ispao iz vida Zinedina Zidana.

Sve to revnosno prati Pari Sen Žermen koji se raspitivao za status Brazilca u "Kraljevskom klubu" i koji namerava da ga dovede makar na pozajmicu.

Dvadesetogodišnji krilni fudbaler je ove sezone samo 17 puta bio starter od 51 moguće utakmice ove sezone i u svega četiri od 12 mečeva od restarta sezone.

Marka piše da je nezadovoljan u Realu jer je tokom pauze zbog pandemije radio vrlo naporno da bi pojačao snagu i brzinu.

S druge strane je šansu dobio manje spremni Eden Azar, pa Španci postavljaju pitanje da li je već sada vreme Vinisijusa u timu Reala odbrojano i koliko je Pari Sen Žermen spreman da ponudi za slobodu igrača koga lično želi da dovede sportski direktor Parižana - Leonardo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanac

    8. avgust 2020 | 18:58

    Zidan forsira samo svoje Francuze a posebno banderu od Varanea.

  • Molim?

    9. avgust 2020 | 01:25

    Perez ce pre oterat Zidana nego sto ce prodat Vinisijusa. Mali kida,ima sve osim šuta,ali mlad je i to ce doc na svoje. Zidan je razaocarao igrom protiv Sitija,forsiranjem Hazarda koji je polu igrac. Izmene protiv Sitija su bile tragikomicne,i po igracima koji su usli i po vrememu u kojem je menjao. Osim Asensija,koji je zasluzio sa igra. Mislim da ce Zidan ostat jos jednu sezonu,jer kriza je u klubu i zbog virusa i zbog izgradnje stadiona,ali sledece sezone ce ga oterat sigurno. Empabe i jedan kladican napadac ce doc,Bejl odlazi kao i Hazard..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA