Transferi: Čeka se Kulibali! Gent doveo Amerikanca iz Bruklina za 0 i prodaje ga za 27 miliona evra

Pratite dešavanja sa transfer pijace uz Telegraf Sport

  • 2
Kalidu Kulibali, FK Napoli Foto: MN Press

Najvažnije za 10. avgust:

*Kostas Tsimikas je novi fudbaler Liverpula

*Borusija ne pušta Sanča u Mančester junajted

*Vilijan na lekarskim pregledima u Arsenalu

*Fali Ramadani vodi Kulibalija u Mančester Siti, Napoli se nećka

*Matuidi ide kod Bekama, čeka se samo da prođe lekarske preglede

*Dragović pregovara sa Bolonjom

*Iguain najverovatnije napušta Juventus

*Sančo otišao na pripreme i ostavio Mančester junajted praznih šaka

*Hojbjerg na lekarskim u Totenhemu

*Portugalski Sporting bi da "pazari" u Voši

*Real nudi bogatstvo i jednog igrača za Dibalu

Uživo:

23.45 - Real Madrid želi da dovede defanzivca Sevilje Žila Kundea koga u prestonici Španije vide jednog dana kao idealnu zamenu za Serhija Ramosa.

23.30 - Milan i Torino nikako ne mogu da se dogovore oko prelaska Rikarda Rodrigeza u redove Bikova. Trenutno ih milion evra razlike deli od realizacije transfera, ali treba očekivati selidbu Švajcarca u Torino narednih dana.

23.15 - 

22.59 - Francuzi su vrlo aktivni u ovom prelaznom roku pošto su u ponedeljak uveče objavili i dovođenje mladog portugalskog reprezentativca Žozea Bicu. On će doduše makar u prvom periodu biti deo akademije kluba, a došao je iz Čavesa.

22.45 - Lil se dogovorio sa Gentom u vezi sa transferom Džonatana Dejvida. On će proći medicinske preglede u utorak, a pretpostavlja se da će transfer biti vredan 27 miliona evra. To je za Gent čist dobitak jer je Dejvid, rođen u Bruklinu došao iz Otave pre dve godine kao besplatan igrač.

22.09 - U jeku prelaznog perioda igrača, moglo je da dođe do promene vlasništva i u klubu. Međutim, predsednik Đenove Enriko Preciozi odbio je  "smešnu" ponudu Andree Radrizanija, vlasnika Lids junajteda. Iako nije otkrio koju sumu je ponudio vlasnik Lidsa, šef Đenove traži da to Radrizani sam uradi ako ima hrabrosti.

21.38 - Novi premijerligaš ima novog napadača! Lids junajted je doveo Džoa Gelharta iz Vigana za milion evra. Gelhart je potpisao ugovor na četiri godine i to baš u periodu kada slavni klub dobija unosne sponzorske ugovore od kojih će pola decenije zarađivati po 45 miliona evra godišnje. Da podsetimo, Lids se od jeseni vraća u Premijer ligu posle decenije i po patnje u nižim rangovima takmičenja.

21.21 - Takefusa Kubo zvanično na pozajmici u Viljarealu iz Real Madrida, objavila je "Žuta podmornica". Ono što se očekivalo baš na početku ove radne nedelje se ostvarilo predveče. Ostaje na jednu sezonu do sledećeg leta, a biće predstavljen medijima u utorak.

21.00 - Alvaro Negredo je u Kadizu! Klub ga je predstavio i 34-godišnjak, nekadašnji as Bešiktaša, Valensije, Mančester Sitija i Real Madrida, Sevilje. Ponikao je u Rajo Valjekanu, a poslednje dve godine igrao u Al-Nasru po odlasku iz Bešiktaša.

On je svojim golom odveo turski klub preko LASK-a na Partizan u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope kada srpski klub nije uspeo da se kvalifikuje za to takmičenje.

20.20 - Zvanično! Šampion Engleske je doveo prvo letnje pojačanje. Grčki levi bek Kostas Tsimikas je novi fudbaler Liverpula. Stigao je iz Olimpijakosa za oko 13 miliona evra.

20.12 - Napoli uporno odbija da pusti Kalidua Kulibalija u Mančester Siti. Menadžer Fali Ramadani doneo je ponudu iz Engleske vrednu 55 miliona evra, ali gazda Napolitanaca De Laurentis ni da čuje.

19.47 - Zvanično! Džek Harison je stigao na novu pozajmicu u Lids. Fudbaler u vlasništvu Mančester Sitija će treću godinu uzastopno nastupati u Jorkširu, a novi premijerligaš sledećeg leta ima pravo otkupa.

19.30 - Šefild junajted je stavio na transfer listu jednog od najboljih fudbalera prošle sezone Džona Lundstrama. Ko je igrao Fantazi Premijer lige zna o kome se radi, a razlog za prodaju popularnog "Lorda" je činjenica da vezista odbija da produži ugovor koji ističe za godinu dana.

19.15 - Iako su italijanski mediji objavili da je brazilski štoper Gabrijel Magaljaeš novi fudbaler Napolija, iz Lila poručuju da nikakv dogovor nije postignut i da igrač jop uvek nije izabrao novi klub. Pored Italijana i Arsenal se zanima za ovog igrača.

18.55 - Tokom dana se šuškalo o Aleksandru Dragoviću, a novi defanzivac u redovima Bolonje, koju trenira Siniša Mihajlović, mogao bi lako da bude Albanac iz Hrvatske. Radi se o defanzivcu Hajduka iz Splita Adrijanu Ismailiju (23), koji je rodom sa prostora Kosova i Metohije.

18.40 - Zvanično! Rumunski plejmejker Aleksandru Maksim raskinuo je ugovor sa Majncom godinu dana pre isteka.

18.25 - Zvanično! Rival Crvene zvezde u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona Evropa sa Gibraltara ostala je danas bez golmana. Dejl Koling (27) napustio je ovaj klub i prešao u irski Glentoran.

18.13 - Zanimljiva vest za navijače Lacija. Naime, rimskom klubu je danas posredstvom menadžera ponuđen napadač Barnlija Kris Vud koji ima već 28 godina. Svojevremeno najbolji strelac Čempionpšipa u dresu Lidsa, ove sezone je postigao 14 golova u Premijer ligi za "Klaretse".

18.00 - Zvanično! Bundesligaš Majnc je potpisao ugovor sa Lukom Kilijanom, dosadašnjim štoperom Paderborna i mlade reprezentacije Nemačke. Momak je veliki potencijal.

17.44 - Zvanično! Jedna od najvećih senzacija na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2017. godine Bartoš Kapustka nije ostvario karijeru kakva mu se predviđala. Probao je u Lesteru, pa u Frajburgu, ali ništa nije uradio (4 utakmice za 4 godine), pa se vratio danas u u Poljsku u redove tamošnjeg šampiona Legije iz Varšave.

17.30 - Uprkos poruci iz Dortmunda engleski mediji pišu da se velikan sa Old Traforda neće predati i da sve i dalje zavisi od igrača. Ako Sančo bude želeo u Junajted, Borusija će to teško da spreči kao što je bio slučaj sa Dembeleom i Obamejanom nešto ranije.

17.25 - Oglasio se i Mihael Cork, a tema je Džejdon Sančo i potencijalna prodaja Engleza Mančester junajtedu. Danas je istekao rok za realizaciju tog posla koji je Borusija iz Dortmunda postavila.

- Planiramo ga za sledeću sezonu. Igraće za Borusiju sigurno. Odluka je konačna. Mislim da je to odgovor na sva pitanja - poručio je sportski direktor "Milionera".

17.11 - Brazilac Vilijan je započeo ovog popodneva lekarske preglede u Londonu. Ukoliko sve bude kako treba potpisaće trogodišnji ugovor s Arsenalom.

17.00 - Levi bek Olimpijakosa Kostas Cimikas u utorak bi trebalo da doputuje u Englesku na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Liverpulom. Engleski mediji su prethodnih dana pisali o obeštećenju od 13 miliona evra, ali izvori iz Grčke barataju cifrom od 16 miliona koliko će Atinjani zaraditi.

16.17 - Napredak je doveo levog beka Aleksandra Trajkovića iz češke Visočine i potpisao s njim ugovor na dve godine!

16.09 - Mesut Ozil viđen u društvu menadžera Bašakšehira, a britanski mediji pišu da postoji mogućnost da vezista Arsenala zaigra za šampiona Turske.

15.40 - Italijanska Gazeta delo Sport tvrdi da je Inter odustao od dovođenja Nikole Milenkovića zbog toga što Fiorentina traži čak 40 miliona evra za Srbina!

15.29 - Blez Matuidi je navodno sve već dogovorio sa Interom iz Majamija, ostalo je samo da doksorašnji vezista Juventusa prođe medicinske preglede. Gazda će mu biti nejadašnji saigrač iz PSŽ-a Dejvid Bekam.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sky Sports (@skysports) on

15.10 - Mihajlović želi Aleksandra Dragovića!

Austrijski fudbaler srpskog porekla Aleksandar Dragović pregovara o prelasku u Bolonju kod trenera Siniše Mihajlovića, tvrdi Gazeta delo sport.

Kako se navodi, sportski direktor Bolonje Valter Sabatini već dugo želi 29-godišnjeg defanzivca, kome ugovor sa Leverkuzenom ističe sledeće godine, pa se nada da je sada pravi trenutak za transfer. Nedavno se spominjalo da je Dragović blizu selidbe u turski Trabzon, a spekulisalo se i o njegovoj želji da pojača Crvenu zvezdu, klub za koji navija.

15.07 - I Tankredi Palmeri, takođe majstor za transfere, javlja da će Pedro biti novi igrač Rome i da će imati godišnju zaradu od četiri miliona evra.

15.05 - Kako javlja italijanski novinar Fabricio Romano, inače specijalista za transfere, Gonzalo Iguain će najverovatnije napustiti Juventus ovog leta!

14.55 - Dva kluba iz Premijer lige i jedan iz Nemačke pripremaju ponude za Arsenalovog Ejnslija Mejtlend Najlsa. Ovaj momak može da igra u odbrani i veznom redu, polivalentan je i to se danas naročito ceni, a navodi se da je jedan klub Totenhem.

14.50 - Kris Smoling je prošlu sezonu proveo u Romi na pozajmici, a sada ga zato želi Inter Milan.

Ova ekipa se okrenula Smolingu jer su propali pokušaji da se dovede Nikola Milenković iz Fjorentine.

Smoling ima ugovor sa Junajtedom do kraja juna 2022. godine, procenjen je na 16 miliona evra - pitanje je samo da li Inter želi da izdvoji toliko.

14.11 - Real Madrid ne računa baš previše na Takefusu Kuba, Japanca koji je bio svojevremeno egzotično pojačanje. Zato se očekuje da pojača Viljareal u jednogodišnjoj pozajmici od 2.5 miliona evra.

14.02 - Šefild Junajted je poslao dva miliona futni za levog beka Vigana, Antonija Robinsona. Na kraju, ta ponuda je i prihvaćena.

13.01 - Pjer Emil Hojbjerg ide na lekarske preglede, sve je spremno za transfer Danca iz Sautemptona za 15 miliona funti.

12.55 - Posle poraza od Celja u borbi za titulu, Olimpija Ljubljana dovela je hrvatskog napadača Dražena Bagarića.

12.20 - Biće posla za Pirla, Blez Matuidi najverovatnije ide u Inter iz Majamija. Klub Dejvida Bekama je blizu dogovora sa igračem kom ugovor ističe u junu 2021. godine, pa ga valja naplatiti ranije.

Pored toga, očekuje se da ode i Gonzalo Iguain, pa će Andrea Pirlo kao novi trener morati da osveži i "resetuje" pomalo zasićeni sastav.

11.56 - Leće ipak neće tražiti novog trenera, Fabio Liverani će dobiti poverenje čak do juna 2023. godine!

11.35 - Sporting iz Lisabona "bacio je oko" na Sinišu Saničanina, 25-godišnjeg fudbalera Vojvodine.

On je 2017. došao u klub, karijeru je počeo 2013. u Rudaru iz Prijedora, igrao je potom za Borac iz Banjaluke i Mladost iz Lučana, sada ga čeka transfer karijere, ukoliko otpadnu neke opcije sa spiska Portugalaca.

11.05 - Oprostio se i Čelsi zvanično od Pedra, koji posle pet godina napušta Stamford Brižd. Očekuje se da potpiše sa Romom dvogodišnji ugovor, ali i dalje vaga ponude.

10.47 - Sančo još nije blizu Mančester junajteda, "na ledu" su pregovori. Otputovao je sa ekipom u kamp u Švajcarskoj, a klub je već poručio da ako on krene s timom, ostaće cele sezone.

Ipak, čini se da je suma od 120.000.000 preveliki zalogaj za Đavole, iako se razmatralo da ovu sumu isplate u naredne tri godine.

10.40 - Liverpul će Neku Vilijamsu dati novi ugovor, i to do leta 2025. godine. Dovoljan znak da se računa na ovog momka.

10.05 - Liverpul bi mogao da se pojača na domaćem tržištu, jer se već "šuška" o dolasku Dejvida Bruksa iz Bornmuta. Vezista (23) je u svom klubu procenjen na 39 miliona evra, a razlog je učinak, dao je osam golova na 30 premijerligaških mečeva.

9.57 - Ovde se možete podsetiti svih momenata od nedelje, kada je centralna tema bio Miloš Vulić iz Crvene zvezde. Ponedeljak "otvara" ponuda Reala za Dibalu, koja je glatko odbijena.

Hteo je Real čak 100.000.000 evra da ponudi uz Iska ili Krosa, ali se usput navodi i da Pirlo neće biti raspoložen za ovakvo kockanje i tektonske poremećaje sa već formiranom ekipom. Pored toga, iz ekipe ide Miralem Pjanić, pa će se ovaj potencijalni transfer odložiti kao bilo kakvo razmatranje, za početak.

Video: Sadik kao Ronaldo, petom matirao golmana Javora

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    11. avgust 2020 | 08:38

    Ludilo mozga što italijani kao i portugalci...nije ti dovoljno za Kulibalija 55 miliona a on 29 godina i godinu dana ugovora još...Kako jedva čekam da ode bez obeštećenja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA