Šta treba da se desi da Zvezda bude nosilac 3. kolu? Čeka se kiks Dinama iz Zagreba, Ludogoreca...

Ukoliko na jednom od ovih 5 mečeva dođe do iznenađenja, crveno-beli će biti među povlašćenima na žrebu 30. avgusta

  • 18
zvezda radnički Foto: MN Press

Crvena zvezda je saznala imena rivala u 1. i 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i ukoliko eliminiše Evropu sa Gibraltara, u 2. kolu će gostovati protiv pobednika duela Dinamo Tbilisi - Tirana.

Pošto se igra samo jedan meč, izabranicima Dejana Stankovića je neophodan maksimalno ozbiljan pristup, i ukoliko ga zadrže, svakako su favoriti protiv pomenutih rivala.

Crveno-beli svakako imaju veće ambicije i već gledaju ka daljim rundama takmičenja, a pošto su trenutno prvi ispod crte, nadaju se potencijalnim iznenađenjima i ispadanjime nekoliko favorita koji imaju bolji koeficijent od Zvezde.

To su Seltik, Dinamo Zagreb, Astana, Ludogorec i Jang Bojs. Niko od njih neće imati lak zadatak, a neko će morati i na gostovanje, poput Dinama iz Zagreba, koji ide na megdan šampionu Rumunije Klužu, ili Ludogoreca koji prvo treba da eliminiše Budućnost u Podgorici, pa onda danski Mitjiland.

Ispadanje samo jedne od ovih ekipa, omogućilo bi Zvezdi da bude nosilac u 3. kolu kvalifikacija.

Zato će ovi parovi biti posebno interesantni navijačima Zvezde u 2. kolu:

Florijana/Kluž vs Dinamo Zagreb

Jang Bojs/KI vs Slovan Bratislava

Seltik/Rejkjavik vs Ferencvaroš/Đurgarden

Budućnost/Ludogorec vs Mitjiland

Dinamo Brest/Astana vs Konah Ki/Sarajevo

Dakle, ukoliko na nekim od ovih mečeva bude iznenađenja i dođe do ispadanja Dinama, Jang Bojsa, Seltika, Ludogoreca ili Astane, Zvezda će na žrebu 30. avgusta biti nosilac i imaće lakše potencijalne rivale u 3. kolu.

Pobeda u 3. kolu značila bi i obezbeđeno mesto u grupnoj fazi Lige Evrope i ozbiljan priliv novca, tako da je jasno zbog čega će crveno-beli svim srcem navijati za iznenađenje i ispadanje neke od bolje rangiranih ekipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    10. avgust 2020 | 14:25

    Dinamo ispada od kluza a verovatno i ludogorec od odlicnog Mitlanda

  • Crazy North

    10. avgust 2020 | 14:54

    Ovde je realno da Ludogorec ispadne... Ali otom potom... Samo da Zvezda dođe do 3. kola...

  • Maestro

    10. avgust 2020 | 16:34

    Zreb je uvek bio i ostao relativna stvar, jedno su papir i koeficijenti a drugo su trenutne okolnosti, forma, povrede,sreca, kartoni… Sparta, Krasnodar,Salcburg i Jang Bojs su bili nosioci protiv nas pa smo ih izbacili, isto tako moze neko nas kao nosioce da izbaci jer koeficijenti se formiraju na osnovu zadnjih 5 godina a potpuno druga stvar je kakvu ekipu trenutno ima taj tim.. Pogotovo ce ove godine biti nezgodan sistem sa jednom utakmicom gde vece sanse ima slabija ekipa plus sto Zvezda koja ima jaku atmosferu igra bez publike..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA