Dejan Stanković je rekao samo jednu stvar o duelu protiv Tirane ili Dinamo Tbilisija

Ističe da crveno-beli idu meč po meč i da prvo treba rešiti prolaz protiv Evrope sa Gibraltara

  • 0
dejan stanković Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije želeo preterano da se osvrće na žreb za 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ističući da je rano za tako nešto, jer crveno-bele prvo čeka posao protiv Evrope sa Gibraltara.

On je istakao da mu je žao što njegov tim u eventualnom meču 2. kola neće biti domaćin, već će morati na gostovanje u Tbilisi ili Tiranu.

- Kao i juče, ponavljam, da mi idemo meč po meč i da ne preskačemo utakmice. Imaćemo nekoliko mečeva u prvenstvu, a moramo za početak da eliminišemo Europu da bi bili u prilici da razmišljamo o Dinamo Tbilisiju ili Tirani. Tako da, kada dođe vreme, bavićemo se detaljnije drugim kolom i svemu onom što nas čeka tad.

- Idealno bi bilo da smo žrebom izvučeni da budemo domaćini, ali šta je tu je. Idemo korak po korak, dobro radimo i to je ono što je meni najvažnije - istakao je Stanković.

Telegraf je već analizirao potencijalne rivale Zvezde u 2. kolu, pa tako u Tirani postoji neobična ekipa, koju sa klupe predvodi trener Nigerijac, dok je Dinamo loš na svom terenu, ali i dalje prvi na tabeli u Gruziji.

Zvezda ima velike šanse i da bude nosilac u 3. kolu kvalifkacija za Ligu šampiona, ukoliko bar jedan od bolje rangiranih timova ispadne, a svako ima pred sobom težak zadatak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA