≫ 

Venčani na gornjem, singl momci na donjem spratu: Menije o žurkama i bahanalijama Nejmara i ekipe

Tomas Menije otvorio se i pričao o žurkama koje su njegovi nekadašnji saigrači iz Pari Sen Žermena organizovali

  • 0
France Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Menije je ovog leta prešao u Borusiju iz Dortmunda nakon što mu je ugovor sa klubom iz Franucske istekao i kaže da je tek u PSŽ-u shvatio kakve tu zvezde igrajju.

Belgijanac kaže da je za četiri godine zaista uživao u francuskoj prestonici, ali ga je šokiralo ono koliko su daleko žurke saigrača umele da odu.

- Kad sam bio u Brižu slavili bismo rođendane, tako što smo igrali pikado ili bilijar u nekom baru, ali ovde je to bilo potpuno nekontrolisano. Ali to samo oslikava i klub: iznajmiš palatu, zgradu za žurke sa stotinama ljudi. Tek tad vidiš da su oni više od fudbalera, oni su zvezde - ispričao je Menije, a prenose britanski mediji.

- Uvek sam se lepo provodio, ali je sve to bilo i malo ekstravagantno sa onim "jeste li me videli" momentom. Međutim, sve je to deo igre - dodaje Menije.

Dve takve zabave su zimus privukle više pažnje, prvo kada je 28. rođendan slavio Nejmar, a onda i zajedničko slavlje Kavanija, Ikardija i Di Marije, koje je organizovala Vanda Ikardi.

Kada je Nejmar slavio nedaleko od Ajfelove kule, podelio je grupu ljudi na dva sprata i svi koji su bili venčani su bili na gornjem spratu, a oni "singl" na donjem da bi mogli da se provedu.

Kada su Andera Ereru pitali šta se tamo dešavalo, on je odgovorio kontrapitanjem "šta se nije dešavalo?".

Menije s tim u vezi kaže da je teško mogao da zamisli nešto slično, ali se ni on ni Erera nisu bunili, pa je Ander više puta i čestitao glavnim zvezdama ekipe na žurkama koje su pravili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA