Filadelfija bez najboljih igrača: Simons završio sezonu zbog operacije kolena, povredio se i Embid

Strašan udarac za Filadelfiju

  • 0
Ben Simons Foto: Guliver/Vaughn Ridley/Getty Images

Centar Seventisiksersa Džoel Embid povredio je zglob i neće igrati protiv zahuktalih Finiks Sansa u utorak, dok je Ben Simons gotovo sigurno završio sezonu.

ESPN je objavio da je Simons operisao koleno koje je povredio na utakmici protiv Vašingtona, ali po svemu sudeći neće stići da se oporavi, sve i da Fila ode daleko u plej-ofu.

Ovome su se nadali iz tabora ekipe kada je Simons nezgodno doskočio na utakmici protiv Vašington Vizardsa prošle nedelje, ali je on za sada ostao baš u "gradu bratske ljubavi" gde je operacija i izvršena.

Da sve bude još gore, nije sigurno ni koliko će Embid pauzirati budući da je otpisan bar za meč sa Sansima, a Finiks u nastavku sezone ima šest pobeda i nijedan poraz.

Oslabljenu Filadelfiju bi u odsustvu dvojice najboljih igrača morao da predvodi Tobajas Heris. Ono što nije loše po Sikserse je činjenica da se uzdaju u to kako povreda Embida ipak nije ozbiljnija, te da će on biti dostupan za neke naredne utakmice posle Sansa.

Video: Sporan detalj u Šapcu: Da li je bio penal za Zvezdu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA