≫ 

Transferi: Zlatan preko veze završio pojačanje Milanu, Deki Stanković otpisao beka u Zvezdi

Hvala što ste pratili sa nama dešavanja sa fudbalske pijace

  • 16
Zlatan Ibrahimović

Foto: Tanjug/AP

Najvažnije za 11. avgust:

 

* Džonatan David je prešao iz Genta u Lil za 30 miliona evra

* Đanluka Valdšmit prelazi u Benfiku

Zvezdin napadač Erik Jirka seli se u Španiju

* Pjer Emil Hojbjerg prešao u Totenhem

* Kajl Voker-Piters potpisao za Sautempton

* Mario Baloteli potpisuje za Bešiktaš

* Stefan Hajdin na izlaznim vratima Crvene zveze

* Hajduk iz Splita doveo Darka Todorovića

* Alkantara želi da napusti Bajern

* Verona daje 3 miliona za Miloša Vulića

* Prosinečki preuzeo Denizlispor

* Pirlo "tera" Remzija iz Juventusa

* Lids doveo veliki zalog za budućnost

* Inter želi Konseisaa za trenera, ali mora da plati Portu 20 miliona

Tok dana:

 

23.00 - Talentovani švedski napadač Emil Robak (2003. godište) stigao je u Milano na lekarske preglede. On će u sredu i zvanično postati Rosonero, a imaće 1,2 miliona evra po sezoni. Transfer je završio Zlatan Ibrahimović koji ga je i doveo iz svog Hamarbija na San Siro.

 

22.35 - Urednik SportBilda Kristijan Falk izjavio je u jednom podkastu da se Tijago Alkantara dogovorio sa Liverpulom oko ličnih uslova i da je ostalo još da se klubovi sporazumeju oko obeštećenja. Bajern želi 30 miliona evra i nema nameru da odstupi.

22.13 - Zvanično! Iskusni poljski defanzivac Kamil Glik (32) potpisao je za Benevento. Stigao je u redove novajlije u Seriji A iz francuskog Monaka za 3,5 miliona evra.

 

22.00 - Zvanično! Džonatan David je novi fudbaler francuskog Lila. Kanađanin je stigao iz Genta za 30 miliona evra kao zamena za Viktora Osimena koji je otišao u Napoli.

 

21.30 - Izgleda da Juventus definitivno neće kupovati ovog leta talentovanog vezistu Breše Sandra Tonalija.

 

20.55 - Iako je Deklan Rajs iz Vest Hema velika želja Čelsija ovog leta nikakva ponuda još nije stigla sa Stamforda za reprezentativca Engleske.

 

20.44 - Napoli je zainteresovan za hrvatskog vezistu Nikolu Vlašića, ali je problem što je CSKA iz Moskve zacepio cenu za bivšeg igrača Evertona - traže 22 miliona evra.

20.25 - Kako je Pirlo seo na klupu Juventusa tako su krenula nagađanja o pojačanjima. Korijere piše da novi kormilar Stare dame ima jasnu želju da mu špic napada sledeće sezone predvodi Meksikanac Raul Himenez. To bi moglo poprilično da ga košta jer premijerligaš traži preko 80 miliona evra za svoju "devetku". 

19.57 - Napadač Frajburga Đanluka Valdšmit prelazi u Benfiku. Portugalski velikan će za dolazak mladog reprezentativca Nemačke izdvojiti 12 miliona evra plus 2 na ime bonusa, a igrač potpisati ugovor na pet sezona.

19.50 - Andrea Pirlo želi Aleksa Lakazeta u Juventusu. Mikel Arteta nema nipta protiv, ali bi voleo da u posao uključi i Brazilca Daglasa Kostu koga bi rado video u Londonu.

 

19.41 - Selta je poslala ponudu argentinskom Velez Sarsfildu za vezistu Lukasa Robertonea koja podrazumeva pozajmicu na godinu dana uz obavezan otkup sledećeg leta. Njegova cena je 6 miliona evra.

19.30 - Zvezdin napadač Erik Jirka seli se u Španiju!

19.20 - Zvanično! Pjer Emil Hojbjerg je novi fudbaler Totenhema. Stigao je iz sautemptona za 15 miliona funti i bonuse i potpisao ugovor na pet godina.

 

19.17 - Zvanično! Kajl Voker-Peters je potpisao petogodišnji ugovor sa Sautemptonom koji će Totenhemu platiti 12 miliona funti za ovog defanzivca.

 

18.56 - Mario Baloteli  je sve bliži prelasku u Bešiktaš. Nestašni Italijan koji se rastao s Brešom bi uskoro trebalo da sleti u Istanbul na lekarske preglede i potpisivanje unosnog ugovora od čak 3 miliona evra po sezoni.

 

18.30 - Stefan Hajdin je završio i drugu epizodu u Crvenoj zvezdi. Iako su postojali naznaci početkom leta da bi mogao da se izbori za nešto veću minutažu posle povratka sa pozajmice u Voždovcu, Telegrafu je potvrđeno iz Crvene zvezde da se na njega faktički više ne računa.

- Hajdin ide iz Zvezde samo ako nađe klub. Ako da ne nađe - ostaje. Neće dobiti novi ugovor, ostaje mu ovaj aktuelni do zime. Deki Stanković ga ne vidi u timu i to je glavni razlog što retko dobija šansu - rekao nam je izvor iz kluba.

stefan hajdin

Foto: MN Press

18.16 - Aston Vila sprema ogromnu ponudu za prvog strelca Čempionšipa Olija Votkinsa iz Brentforda. Kristal Palas, Lids i Šefild junajted takođe žele mladog napadača i biće jaka trka, a londonski klub očekuje preko 20 miliona funti.

 

17.55 - Zvanično! Nekadašnji vezista Čukaričkog Dušan Lagator (26) prešao je iz Sočija u Vislu iz Plocka.

 

17.40 - Zvanično! Iskusni engleski vezista Džek Kolbek (30) potpisao je ugovor sa Notingem Forestom. On je ostao bez kluba posle isteka ugovora u Njukaslu, a u prošlosti je igrao i za Sanderlend.

 

17.25 - Čelnici Lacija spremni su da ponude novi ugovor treneru Simoneu Inzagiju i tri miliona evra godišnju isplatu, što je milion više od sadašnjeg.

17.01 - PSŽ se uključio u trku za potpis Matea Genduzija, tvrdi Gardijan, ali je problem što Arsenal traži minimum 40 miliona funti!

16.39 - Španski defanzivac Erik Garsija rekoa je čelnicima Mančester Sitija da ne želi da produži ugovor, te se očekuje da bi ovog leta mogaod a završi u Barseloni koja se spreman da ponudi 13 miliona evra.

16.13 - Hajduk iz Splita je doveo povremenog reprezentativca BiH Darka Todorovića, ali na pozajmici iz Salcburga! Uz mogućnost otkupa.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Darko Todorovic (@todorovicdarko55) on

 

Todorović je rođen u Bijeljini, iz tuzlanske Slobode je 2018. otišao u Salcburg, igra na poziciji desnog beka i buo je član svih mlađih selekcija Bosne. Za A tim je upisao 10 nastupa.

- Hajduk je jedna stepenica više u mojoj karijeri, znam gde samo došao, svjstan sam šta Hajduk ovde znači i nadam se će ova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo - rekao je Todorović na predstavljanju.

16.08 - Argentinski fudbaler Niko Gaitan napustio je Lil i potpisao ugovor sa Bragom! Gaitan se inače vraća u Portugaliju s obzirom na to da je svojevremeno nosio dres Benfike.

 

15.56 - Karl-Hajnc, Rumenige, prvi čovek Bajerna, potvrdio je da Španac Tijago Alkantara želi da napusti Minhen ovog leta.

Rumenige je dodao i tod a bi rado poslovali sa Liverpulom koji vide Španca kao idealno pojačanje.

15.38 - ESPN navodi da je Junajted odustao od Sanča definitivno i da se Đavoli sada okreću jefitinijem Usmanu Dembeleu iz Barselone. Mada, ovo bi trebalo uzeti sa dozom rezerve...

15.08 - Italijanski Tutosport javlja da je Verona spremna da ponudi tri miliona evra za vezistu Crvene zvezde Miloša Vulića, kao i da žele Nikolu Ninkovića iz Askolija.

Miloš Vulić

Italijani cene Vulića Foto: MN Press

14.42 - Milan je doveo talentovanog igrača iz Hamarbija, u kom je suvlasnik Zlatan Ibrahimović! Milan je za 17-godišnjeg napadača Emila Robaka dao 1.5 miliona evra. Talenat je već zabeležio pet nastupa za U17 reprezentaciju Švedske, bio je želja Arsenala, nema sumnje - presudio je Ibra.

14.03 - Ajaks i dalje razmatra ponude Čelsija za golmana Onanu, koji je za to vreme posvećen uvođenju struje u selo svoje mame.

13.37 - Portugalska "A Bola" piše da je Seržo Konseisao potencijalni naslednik Antonija Kontea u Interu. Već se govorilo o ovom treneru kada je u pitanju Juventus, ali je Stara dama angažovala Andreu Pirla.

Postoji jedna "masna" stavka dogovora, ukoliko ga Inter žarko želi, moraće da plati 20 miliona evra kompenzacije Portu. Razlog je što Konseisao ima ugovor sa klubom do leta 2021. godine.

13.32 - Real Madrid se oprostio od Alfonsa Areole, koji je bio na pozajmici u klubu. Njemu se period saradnje sa Madriđanima završio, pa je Real to i ozvaničio, poželevši mu sreću u PSŽ-u iz kog je i došao.

Golman filipinskih korena ima ugovor sa Parižanima do leta 2023.

12.59 - Robert Prosinečki pronašao je novi klub u Turskoj!

12.07 - Već dugo se govori da je Liverpul rešio da dovede Dijega Karlosa iz Sevilje, ali će prepreka biti visoka otkupna klauzula od 68 miliona funti. S obzirom na to da Liverpul ne planira preveliku potrošnju u ovom roku, pitanje je da li će do ovoga doći.

U konkurenciji su za transfer Barselona i Real, a momak je prošle godine doveden iz Nanta za 15 miliona evra. Navodno, Sevilja je spremna  i da ide ispod klauzule, ali ne previše.

12.04 - Lids pravi zalog za budućnost, doveo je 16-godišnjeg Čarlija Alena iz Linfilda, potpis je "pao" na tri godine!

 

11.03 - Ćiro Imobile obeležio je sezonu u Seriji A, ali mu ne pada na pamet da napušta Rim.

Ima ponuda, Napoli želi da ga vrati, ali to nije moguće.

- Planiram da ostanem do kraja karijere ovde. Produžetak će biti takav da će ugovor isteći 2025, kada budem imao 35 godina. Napulj je grad gde sam rođen, uvek ću pratiti klub, ali ono što mi je Lacio dao, nema cenu.

10.31 - Andrea Pirlo polako povlači prve kadrovske poteze u Juventusu - jedan je da se otarasi Arona Remzija.  Ugovor mu ističe na leto 2023. godine, pa sada predstoji razmatranje potencijalnih ponuda za Velšanina.

10.23 - Evropa je dovela novog golmana pred duel sa Crvenom zvezdom, u pitanju je 35-godišnji Emilio Hose Romero.

Visok je 193cm, branio je za Mursiju, Viljanovese, Alkojano, Agiljas, Leonesu...

 

10.00 - Ponedeljak je bio buran, mnogi poslovi su završeni, samo onaj najviše čekani nije, da Sančo pređe u Mančester junajted.

Utorak otvaramo informacijom da je Crvena zvezda dala rok Federiku Makedi do kraja ove nedelje. To je potvrđeno Telegrafu, a razlog je činjenica da se evropski mečevi bliže.

Makeda je prvo rekao da mu se uslovi dopadaju, ali je očigledno da vaga i čeka neke druge ponude, nadajući se da će neka nadmašiti Zvezdinu.

Ipak, i crveno-beli žele da što pre znaju na čemu su kada je u pitanju pozicija špica.

Video: Sadik kao Ronaldo, petom matirao golmana Javora

Pošto su Inter i Mančester Junajted izborili plasman u polufinale Lige Evrope, večeras (21.00) se u Gelzenkirhenu za isti cilj bore Šahtjor i Bazel. Brazilska kolonija iz Donjecka je favorit s kvotom 1,85, iks je 3,50, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Bazel

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    11. avgust 2020 | 16:03

    Mi za igrace koji igraju ne mozemo da dobijemo ni 1,5 miliona. A za Vulica kog i uprava i Miloje i Deki sikaniraju i ne daju mu da igra dobijamo 3. Jel to Terza nije nanjusio dobru prodaju pa ne moze toliko da se uglavi u Vulicev transfer? Vulic je momak koji je u proslogodisnjoj ekipi jedini znao sa loptom uz Marina. Al Miloje je gurao Simica (zasto verovatno ni njemu nije jasno), Deki gura Ivanica koji Vulicu nije ni do kolena! Za razliku od Ivanica Vulic zna sa loptom ima dribling ima sut ima pregled igre. A sta ima Ivanic? Platu od 450.000

  • pera

    11. avgust 2020 | 16:06

    Terzo Hvala ti za sve i odlazi dok nismo postali ofk sve si bre rasprodo a dug isti gde je lova????????

  • Antun-Tunja

    11. avgust 2020 | 18:44

    Nije mi jasno kako to da dolazi u Hajduk?Svi Hajdukovci kao ekipa, palili svijeće na Oltaru Domovine i slavili Oluju uz Thompsona.Ni ovaj nije Srbin-Srbenda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA