≫ 

Emotivni oproštaj Džaje od Vladice Popovića: Bio mi je kapiten, nikad na trening nije zakasnio

Velikan je bio Vladica

  • 0
Vladica Popović Foto: MN Press

Crvena zvezda je ostala bez velikog imena svoje istorije Vladice Popovića, čoveka koji je zajedno sa trećom Zvezdinom zvezdom Draganom Džajićem klub popeo na krov sveta.

U znak oproštaja, Dragan Džajić je opisao kakav je čovek legendarni Vladica bio.

- Izuzetno mi je žao zbog smrti Vladice Popovića. On je bio moj prvi kapiten kada sam ulazio u tim. Sve vreme druženja sa njim, kako u igračkim tako i u trenerskim danima, bili smo u odličnim odnosima. Popović je pravi primer i kao igrač i kao trener svim generacijama koje su ga poznavale. Izuzetno je bio disciplinovan.

- Pošten, profesionalac od glave do pete, nikad nije zakasnio na trening. Bio je odgovoran gde god da je igrao, bilo da je to klub ili reprezentacija. Odličan fudbaler, trener i ako bi neko trebao da traži fudbalski primer i uzor to je sigurno Vladica – istakao je Dragan Džajić.

Komemoracija u čast Vladice Popovića biće održana u četvrtak 13. avgusta u Medija centru stadiona “Rajko Mitić” od 10 časova, a sahrana na Novom groblju od 12 sati i 30 minuta.

Video: Grub start igrača Mačve posle kog je Stanković poludeo pored klupe i tražio crveni karton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA