≫ 

Bivši kapiten Rusije prebio sudiju na humanitarnom meču: Udario ga pesnicom, pa tukao nogama

Nesrećni sudija je završio u bolnici sa težim telesnim povredama

  • 1
Roman Širokov

Printskrin: Twitter/@arturpetrosyan

Roman Širokov, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Rusije, pretukao je sudiju tokom jednog humanitarnog meča - i to zato što je dobio crveni karton!

Sve se dogodilo zbog toga što je manje poznati sudija Nikita Dančenko propustio da svira penal nad Širokovim koji mu je zapretio kada je bilo jasno da bi mogao da dobije crveni karton zbog protesta.

- Hajde, pokaži mi crveni, pa ćeš videti - prenose ruski mediji reči Širokova koji je nekoliko sekundi kasnije pesnicom patosirao Dančenka.

 

Zatm je krenuo da ga šutira nogama, ali su ga ostali igrači prekinuli u tome. Epilog svega - posekotine na glavi sudije i naprsnuće rebra! Ali, uprkos teškim telesnim povredama, sudija nije želeo da tuži Širokova.

- On ima previše veza po celoj Rusiji i to se ne bi završilo dobro - rekao je Dančenko koji je, u međuvremenu, dobio izvinjenje od strane nekadašnjeg fudbalera.

 

Širokov je tokom igračke karijere igrao za većinu vodećih ruskih klubova, počevši od Rubina, Zenita, Krasnodara, Spartaka i CSKA.  Tokom karijere je osvojio titulu i Superkup u Rusiji, kao i Kup UEFA i Superkup Evrope.

Za reprezentaciju je odigrao 57 mečeva, probao je da bude i trener, ali mu je poslednje zanimanje bilo stručni konsultant na "Meč TV." Međutim, tu je navodno dobio otkaz baš zbog ovog skandala.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA