≫ 

Transferi: Imobile neće iz Lacija, Vlada Ivić u Čempionšipu, Čuka prodaje igrača u Monako

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport

  • 4
Transferi uzivo

Ilustracija: Nikola Jovanović

Najvažnije vesti za sredu 12. avgust:

 

*Vladimir Ivić novi menadžer Votforda

*Čukarički prodaje golmana u Monako

*Mario Gece odbio Bekama i njegov Inter

*Jan Fertongen je trenutno najbliži Benfiki

Branko Jovičić napušta Zvezdu i ide u Ural

* Danilo Pantić se zvanično vratio u srpski fudbal

* Fransis Kokelan i Dani Pareho prešli iz Valensije u Viljareal

* Radivoj Bosić, momak koji je u januaru 2019. Zvezdu zamenio Partizanom, potpisao je ugovor s Olimpijom

* Sandro Tonali ide ka Interu, dogovoren je transfer "novog Pirla"

* I italijanski mediji pišu o "sve izvesnijem" prelasku Federika Makede u Crvenu zvezdu

Uživo:

 

23.00 - Dan zatvaramo informacijom da Ćiro Imobile ne želi da ide iz Lacija s obzirom na to da je najavio da će potpisati novi ugovor na četiri godine.

22.38 - BUM iz Engleske - Vladimir Ivić je novi menadžer Votforda s kojim će potpisati ugovor na dve godine!

- Votford imenovao Vladimira Ivića! On je nemilosrdan, ambiciozan, prilagodljiv - ovim rečima je "Atletik" predstavio svoju ekskluzivu.

22.23 - Đorđe Petrović, golman Čukaričkog, ide u Monako! Ovu vest javio je Sportski žuranl koji navodi da je posao praktično završen.

22.07 - Britanski Dejli Mejl tvrdi da je Mario Gece odbio ponudu Dejvida Bekama da pređe u njegov Inter Majami, a kao razlog navodi se želja bivšeg svetskog prvaka da i dalje igra u Evropi.

21.48 - Sjajne vesti za navijače Junajteda! Pol Pogba je navodno poručio upravi kluba da je srećan i da želi da ostane, te bi psole obaveza u Ligi Evrope trebalo da usledi potpis novog ugovora.

21.18 - PSŽ je navodno našao zamenu za Edinsona Kavanija! U pitanju je Valensijin Rodrigo Moreno za kog bi Slepi miševi mogli da dobiju 40 miliona evra.

20.53 - Kako "Tutomerkato" javlja, Benfika je trenutno u pol-poziciji da dovede doskorašnjeg defanzivca Totenhema Jana Fertongena kom je istekao ugovor sa Pevcima.

20.27 - Zvanično! Turski napadač Enes Unal prešao je iz Viljareala u Hetafe za 5 miliona evra.

 

19.55 - Dinamova filijala, Lokomotiva iz Zagreba, oborila je transfer rekord i prodala golmana Atletiku iz Madrida.

19.43 - Kapiten Aston Vile Džek Griliš danima pregovara oko novog ugovora u svetlu interesovanja koje se pojavilo za njega. Velikan iz Birmingema navodno želi da ga učini najplaćenijim u klubu i ponudi neverovatnih 200.000 funti nedeljno.

19.30 - Iz Portugalije ove večeri stižu informacije da je Benfika vrlo blizu dovođenja Edinsona Kavanija i Jana Vertongena sa kojima će potpisati ugovore. Obojica stižu kao slobodni igrači.

19.22 - Zvanično! Defanzivac Mohamed Salisu novi je fudbaler Sautemptona. On je stigao iz Vajadolida za 12 miliona evra i potpisao ugovor na četiri sezone.

 

19.10 - Zvanično! Talentovani vezista Džejmi Šeklton produžio je ugovor sa Lidsom do 2024. godine. Radi se o momku koji je u klubu od svoje sedme godine i ovaj datum mu sigurno dosta znači.

 

19.00 - Kristal Palas pokušava da kompletira transfer mlade zvezde Kvins ParkRendžersa Ebere Ezea. Londonski drugoligaš je odbio 12 miliona funti i traži čak 20, a još tri premijerligaša među kojima je Njukasl interesuju se za hitronogog ofanzivca koji je eksplodirao u Čempionšipu.

 

18.45 - Lids ne odustaje od Bena Vajta. Skaj Sports javlja da će povratnik u Premijer ligu uskoro poslati i treću ponudu Brajtonu za talentovanog štopera nakon što su prve dve - 18,5 i 22 miliona funti glatko odbijene. Vajt je prošle sezone nastupao na pozajmici u Lidsu i bio jedan od najboljih fudbalera.

18.35 - Zvanično! Real Sosijedad je ptovrdio da se Norvežanin Martin Odegar vraća u Real iz Madrida.

 

18.16 - Borusija iz Menhengladbaha pokušava da se pojača za Ligu šampiona, a posle krilnog napadača Hanesa Volfa, trener Marko Roze dovodi još jednog ljubimca. Radi se o desnom beku Valentinu Lazaru iz Intera sa kojim je ranije sarađivao u Salcburgu.

18.05 - Čekićari su istovremeno započeli pregovore oko novog ugovora sa napadačem Mičelom Antonijom koji će postati najplaćeniji igrač u klubu.

17.55 - Napadač Vest Hema Albijan Ajeti stigao je u Glazgov na lekarske preglede posle kojih će kompletirati transfer u Seltik vredan 5 miliona funti.

 

17.50 - Juventus definitivno želi da započne sezonu sa novim napadačem u špicu, a Sportitalia javlja da je direktor Stare dame Fabio Paratići stupio u kontakt sa zastupnicima Edina Džeka (Roma ) i Alvara Morate (Atletiko Madrid).

 

17.38 - Suočen s povratkom Sebaljosa u Real, Arsenal se okrenuo Amaduu Dijavari iz Rome, a trenutno s Vučicom traju pregovori oko razmene vezista po kojoj bi Urugvajac Toreira otišao u Rim.

 

17.30 - Odbijeno! Real Madrid je odbacio ponudu Arsenala da im opet pozajmi vezistu Danija Sebaljosa. Madriđani su svom igraču naložili da se vrati iz Londona i stavi na raspolaganje na startu priprema za novu sezonu.

17.18 - Mnogo se prethodnih dana u Engleskoj piše o prelasku Ismaile Sara u Kristal Palas, ali napadač Votforda ne žuri.

- Imam još četiri godine ugovora u Votfrodu i ako budu želeli da ostanem, ostaću. Nije mi problem da igram u Čempionšipu, a moj odlazak zavisi samo od mog sadašnjeg kluba - rekao je Sar.

17.10 - Zvanično! Juventus se rastao sa iskusnim vezistom Blezom Matuidijem. Francuz nastavlja katijeru u MLS ligi.

 

17.00 - Fali Ramadani, menadžer defanzivca Napolija Kalidua Kulibalija, stigao je na Kapri kako bi se lično susreo sa Aurelijom De Laurentisom. Tom prilikom doneo je sa sobom ponudu od 65 miliona evra od Mančester Sitija, što je blizu onoga što Napolitanci traže za svog štopera (70 miliona). Narednih dana se očekuje realizacija ovog posla.

16.05 - Branko Jovičić je na korak od prelaska u rusku Ural, potvrđeno je Telegrafu iz izvora bliskih klubu. Očekuje se da Rusi pošalju zvaničnu ponudu, a crveno-beli mu neće praviti probleme i zatezati s obzirom na ranije zasluge veziste.

15.47 - Engleski mediji prenose da je kapiten Aston Vile Džek Griliš zatražio razgovor sa predsednikom kluba kako bi prodiskutovali o ponudi koju igrač ima od strane Mančester junajteda.

15.15 - Portugalski list "A Bola" javlja da je novi trener Benfike Žorž Žesus saopštio Ljubomiru Fejsi da može da traži novi klub. Podsetimo, Fejsa je prethodnih šest meseci bio na pozajmici u Alavesu.

15.09 - Iako je proglašen za najboljeg igrača sezone, Paulo Dibala bi ipak mogao da napusti Juventus ovog leta!

Naime, italijanski mediji javljaju da Argentinac nije u planovima novog trenera Andree Pirla koji želi da izgradi sopstveni tim. Cena koju će Juve tražitio iznosi 120 miliona evra

14:50 - Viljareal danas "čerupa" Valensiju, stigao je još jedan igrač kluba sa Mestalje na Madrigal. Posle Kokelana, ugovor sa "Žutom podmornicom" potpisao je i dugogodišnji igrač i kapiten "Slepih miševa" Dani Pareho. Nezavidna finansijska situacija naterala je Valensiju da obojicu igrača proda za nešto manje od 15 miliona evra.

 

14:30 - Italijani takođe pišu da je Federiko Makeda na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, konkretno list "Il Corriere dello Sport". Znamo da  crveno-beli rade na ovom transferu, svakako najzvučnijem ovog leta, i očito je da se pregovori sa bivšim igračem Junajteda pomno prate i na Čizmi. 

14:00 - Senzacionalni Sandro Tonali (20) sve je bliži Interu, koji je, sudeći prema najnovijim informacijama, napravio poslednji korak da završi transfer. "Neroazuri" su dogovorili sa Brešom prelzak "novog Pirla" koji će potpisati na pet godina, uz godišnju platu od 3.5 miliona evra. Zasad se ne zna visina obeštećenja.

13:08 - Napredak je raskinuo ugovor sa veznim fudbalerom Milošem Ožegovićem koji tako napušta klub posle samo godinu dana. stigao je prošlog leta iz vranjskog Dinama.

 

12:45 - Votford je ispao iz Premiejr lige i sada kreće rasprodaja najvrednijih igrača, a prvi na listi je Ismaila Sar. Klub iz Hartfordšajra ne spušta cenu ispod 40 miliona futi za napadača koji je sa dva gola zablistao u senzacionalnoj pobedi nad Liverpulom od 3:0 minule sezone. Bivši igrač Junajteda Geri Nevil je izjavio da bi upravo Mančester trebalo da uzme Sara ukoliko propadne posao sa Sančom.

11:37 - Benfika završava transfer napadača Frajburga Luke Valdšmita (24), koji će, prema navodima nemačkih medija, potpisati petogodišnji ugovor sa lisabonskim gigantom. Sportski direktor Benfike Rui Kosta lično je doputovao u Nemačku da finalizira posao. Frajburg je u Ermedinu Demiroviću obezbedio zamenu za odlazećeg Valdšmita.

11:26 - Sećate li se Radivoja Bosića (20)? Ovaj momak je skrenuo pažnju na sebe u januaru prošle godine kada je iz Zvezde prešao u Partizan, međutim nije dobio prostora u Humskoj, brzo se završio njegov boravak među crno-belima, pa je šansu potražio na drugom mestu. Olimpija iz Ljubljane je njegova nova stanica u karijeri.

 

11:19 - Francuski internacionalac Fransis Kokelan (29) novi je igrač Viljareala, dobio je četvorogodišnji ugovor od kluba sa "el Madrigala", a Valensija, njgov sada več bivši klub, osam miliona evra plus zagarantovane bonuse do tri miliona.  

 

11:02 - Danilo Pantić je od danas i zvanično igrač Čukaričkog, pošto je klub sa Banovog Brda konačno završio sve formalnosti sa dokumentacijom bivšeg mladog reprezentativca Srbije. Brđani će imati lepo pojačanje z nastavak sezoen.

10:57 - Viljareal je dogovorio saradnju sa veznim igračem Anžera Baptistom Santamarijom, ali njegov klub još uvek nije na istim "talasnim dužinama" sa Špancima, jer traži veću sumu od 10 miliona evra koliko je ponudio član Primere. Francuzi navodno traže pet miliona više.

10:34 - Najbolji strelac Serije A Ćiro Imobile otkrio je medijima da su se nesuđene gazde Njukasla interesovale za njega preko agenta. Saudijski konzorcijum je na kraju odustao od kupovine engleskog kluba zbog otpora javnosti, a da je kojim slučajem izvršena kupoprodaja, "Kapokanonijere" Kalča bio bi jedan od prvih mega pojačanja.

- Tokom perioda kada se pričalo da će Saudijci da preuzmu Njukasl, zvali su mog agenta Alesandra Mođija. Znam i to da su tražili nekog italijanskog trenera, Alegrija ili Spaletija - kaže Imobile.

10:20 - Real se ne odriče Danija Sebaljosa (24), vratili su Madriđani sa vrlo uspešne pozajmice iz Arsenala i Zidan će računati na njega za narednu sezonu.  

09:47 - Velšanin Geret Bejl je spreman i na to da ostane u Realu do kraja ugovora, do 2022. godine, iako je van svih planova Zinedina Zidana. Pojedini engleski mediji pišu da Bejl uopšte nema problem da samo trenira u madridskom klubu, i tako još dve godine, sve dok mu na račun ležu velike pare. Nikakva pozajmica ga, kažu, ne zanima u ovom trenutku.

09:42 - Francuz Maksim Gonalon i naredne sezone igraće za Granadu, pošto je španski klub otkupio njegov ugovor od Rome za 4 miliona evra. Pre Granade bio je na pozajmici i u Sevilji. Gonalon je najvei deo karijere proveo u Lionu, od 2009-2017. godine.

09:38 - Dan je počeo uz vest koja se tiče i Crvene zvezde, u pitanju je transfer golmana gibraltarske Evrope, prvog rivala crveno-belih u kvalifikacijama, u Glentoran iz Severne Irske. Vrednost transfera je 50.000 evra.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kibo

    12. avgust 2020 | 15:00

    Ma kakav Makeda...ispušena muštikla...dokle će više da se dovlače takvi igrači koji nemaju kontinuitet igara...taj da je valjao zadržao bi se u nekom većem klubu u kojem je igrao.

  • Miki

    12. avgust 2020 | 17:51

    Pareho top igrač za samo 15milki...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA