≫ 

Vladimir Ivić je novi menadžer Votforda: Nemilosrdan, ambiciozan, prilagodljiv...

Ugovor će biti potpisan na dve godine

  • 0
Vladimir Ivić Foto: Guliver/Gabriele Maltinti/Getty Images

Krajem jula se pisalo da su pregovori u toku, čini se da je sada posao sklopljen - srpski stručnjak Vladimir Ivić će biti novi menadžer Votforda!

Ovu vest preneo je ugledni britanski "Atletik", odnosno novinar ovoog portala Adam Levental, koji navodi da će Ivić potpisati dvogodišnji ugovor u nadi da će Votford vratiti u Premijer ligu. Podsetimo, tim iz Londona je nedavno ispao u niži rang.

- Votford imenovao Vladimira Ivića! On je nemilosrdan, ambiciozan, prilagodljiv - ovim rečima je "Atletik" predstavio svoju ekskluzivu.

Što se tiče Ivića, on je kao trener osvojio dve titule i Kup u Izraelu, dok je i sa grčkom PAOK-om 2017. takođe došao do trofeja Kupa.

Kao igrač nastupao je za Proleter iz Zrenjanina, kao i Partizan s kojim je igrao LŠ 2010. godine. Potom je u inostranstvu branio boje Borusije Menhengladbah, AEK-a, Arisa i PAOK-a u kom je i počeo trenersku karijeru u U20 timu.

Video: Ivić: Čast mi je bila biti ovde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA