≫ 

Kovač se odrekao Fabregasa i još devetorice igrača kako bi doveo Luku Jovića

Takođe, na meti Monaka su i Mario Gece i Sebastijan Haler

  • 0
Luka Jović Foto: Guliver/Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Fudbaleri Monaka otputovali su na mini pripreme u Poljsku, pred početak nove sezone, a trener ovog tima Niko Kovač odlučio je da ostavi desetoricu igrača u Kneževini!

Razlog je svakako taj što ne računa na te igrače u novoj sezone, a iz kluba je dobio jasnu informaciju da bi trebalo da ih se otarasi ukoliko hoće željena pojačanja.

A ta željena pojačanja su Mario Gece, koji je slobodan igrač, Sebastijan Haler i srpski napadač Luka Jović. Kovač je Halera i Joviča trenirao u Ajntrahtu i pomenuti tandem je bio strah i trepet u Bundesligi svojevremeno.

Što se tiče igrača na koje Fabregas ne računa, garnituru predvodi Sesk Fabregas koji opterećuje budžet ogromnom platom. Tu su još Jemerson, Jusef Ait Benaser, Adama Traore, Samjuel Grandsir, Žulijen Serano, Adrien Bonđovani, Vilson Isidor i Keita Balde, dok je Frančesko Antonućini u međuvremenu poslat u Fejenord na pozajmicu.

Iz kluba je već otišlo sedam fudbalera, među kojima je i Hrvat Danijel Subašić, dok se navodno i dalje veća šta će biti sa Stevanom Jovetićem,

Takođe, nedavno se pojavila vest da je Monako završio posao oko dovođenja golmana Čukaričkog Đorđa Petrovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA