≫ 

Stanković računa na Bena kao na špica: Bio je blizu het-trika, fenomenalan mu je učinak

Noviteti u igri Zvezde

  • 5
Dejan Stanković

Foto: MN Press

Crvena zvezda je trijumfovala nad Spartakom (3:2) u okviru 4. kola Superlige Srbije, a šef stručnog štaba lidera prvenstva, Dejan Stanković, smatra da su ovakvi mečevi dragoceni.

- Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana „teški“, da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude „med i mleko“. Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope - počeo je Stanković.

Raspoloženi na današnjem meču su bili napadači El Fardu Ben i Antonio Tomane. Reprezentativac Komora je postigao dva, a portugalski internacionalac jedan pogodak.

- Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, trebao nam je ovako motivisan protivnik.

Priliku da startuje kao najistureniji na meču u redovima crveno-belih, imao je El Fardu Ben, a da bi i češće mogli da ga gledamo u toj ulozi potvrđuju reči Dejana Stankovića.

- Računam na njega kao špica. Dao je dva gola, promašio penal, ali uprkos tome, ostvario je fenomenalan učinak - podvukao je Stanković.

Video: Ben nije realizovao jedanaesterac za vođstvo Zvezde

Video: Ben ubrzo posle promašenog penala postigao gol iz igre za vođstvo Zvezde

Video: Novo vođstvo Zvezde, Ben ponovo strelac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    14. avgust 2020 | 22:46

    Види глодаре што коментаришу,а волели би јадници да и они (бар приближно)овако играју

  • Stankovicu odlazi

    14. avgust 2020 | 22:28

    Tuga od igre Mister!!!Nemoj samo Ben da ti sutira penale

  • Mile

    14. avgust 2020 | 22:25

    Deki uziva sto su prazne tribine nema ko da mu zvizdi kao posle derbija. Kakva je to bruka bila. Komedija sa Vama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA