≫ 

"Jednom ćemo preći i tu granicu i osvojiti Ligu šampiona": Pep Gvardiola gleda u budućnost

Katalonac kaže da njegov tim nije bio perfektan

  • 15
FC FK Mancester siti - Lion Foto: Tanjug/AP

Još jedna godina Pepa Gvardiole koju su pojeli skakavci. Nije mu uspelo s Bajernom, nije ni sa Mančester Sitijem, pa su najelpše uspomene na Ligu šampiona i dalje one iz 2011. kada je poslednji put podigao pehar s Barselonom.

U Lisabonu ga je osujetio Lion. Autsajder je odigrao najbolji meč i surovo spustio na zemlju Pepove zvezde. Naravno, Katalonac ne pomišlja da kaže ijednu tešku reč svojim igračima.

- U ovakvim utakmicama morate biti perfektni, a mi to nismo bili. Tako je kako je. Jednog dana ćemo probiti tu granicu zvanu polufinale. Drugo poluvreme je bilo dobor, bili smo u utakmici, imao sam utsak da smo bolji, ali morate da budete perfektni - podvukao je Gvardiola.

Nije trener Sitija imao nikakve zamerke na VAR odluke.

- Ne znam, ne želim da pričam o svemu što je pratilo utakmicu i o drugim okolnostimma. Izgledalo bi kao da se žalim. Ispali smo. Mislio sam da smo spremni, ali smo napravili velike greške i zato smo ispali. 

- U ovom takmičenju morate da odigrate savršeno. Prvi gol ne smete da primite kao što smo mi primili. Imali smo šanse, nisam video statistiku, ali imali smo sve sem gola. 

- Idemo na odmor. Vratićemo se uskoro. Treba opet da podignemo ovaj klub. Znam da je jednom Pelegrini doveo Siti do polufinala, a mislim da smo zaslužili da osvojimo pehar prethodnih sezona, ali nismo. Jednog dana ćemo preći i tu granicu - obećava Gvardiola.

Što se tiče velikog promašaja Sterlinga, Pep je kratko prokomentarisao:

- Dešava se, to je deo fudbala!

Video: Sadiku opet porasla cena? Majstorija Nigerijca za trijumf nad Radnikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    16. avgust 2020 | 08:00

    Vama i PSG-u zelim, da NIKADA ne osvojite LIGU SAMPIONA.

  • Đorđe

    16. avgust 2020 | 09:25

    Možda jedno petsto miliona u srednji red, milijardu za odbranu i petsto za napad, i naletiš opet na neke anonimuse i doviđenja!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    16. avgust 2020 | 09:22

    Ови размишљају о ЛШ, а гробари о нашој титули...и једни и други далеко од тога..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA