De Brujne iskren posle Liona: Nova sezona, stara priča, šteta kako ispadamo

Vezista Mančester Sitija Kevin De Brujne kaže da ispadanje "Građana" u Ligi šampiona kao "deža vi"

  • 0
Kevin De Brujne Foto: Printscreen Twitter

Siti je u subotu uveče ispao od Liona u četvrtfinalu, igranom na jednu dobijenu utakmicu zbog pandemije korona virusa.

Iako De Brujne već nekoliko sezona važi za jednog od najboljih fudbalera u Engleskoj i na svetu, a Siti za jedan od najjačih timova, to za sada ne znači ništa u Evropi.

- Nova godina ista priča. Prvo poluvreme nije bilo dovoljno dobro, znamo to, počeli smo sporo i nismo imali mnogo opcija. Drugo poluvreme je bilo bolje, vratili smo se do 1:1 i imali nekoliko šansi. A onda očito 2:1 i 3:1 na kraju utakmice. Šteta što smo ispali na takav način. Deluje mi kao stara priča, da budem iskren - rekao je De Brujne za BT sport.

Musa Dembele je dao dva gola u pobedi Liona, ali su meč obeležile i pojedine kontroverze, kod faula nad Ajmerikom Laportom pre gola za francuski tim.

De Brujne međutim u tome ne traži opravdanje za poraz i podseća da je i Rahim Sterling imao veliku šansu da vrati Mančester u meč.

- Nisam pregledao snimak, pa šta god da VAR odluči, odlučio je. Neću da krivim nikog jer smo mi morali da budemo bolji. U drugom poluvremenu smo ih pritisli, igrali smo napdački kao što obično igramo i imali smo ih. Njihov golman je odbranio nekoliko šuteva, onda na 2:1, da je Raz (Sterling) pogodio za 2:2, igra se dalje. To je fudbal i detalji koji prave razliku i znate, sada je gotovo. Moramo da učimo jer ovo nije dovoljno dobro - rekao je De Brujne.

Da podsetimo, Lion će u polufinalu Lige šampiona igrati protiv Bajern Minhena koji je dan ranije, u petak uveče, demolirao Barselonu sa 8:2.

Video: Četiri šanse Partizana za 10-ak sekundi i čudesne odbrane golmana Radnika Kostića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA