Hrvati otkrili "šokantnu" istinu: Novi igrač Hajduka iz Splita je navijač Zvezde i veliki Delija

Darko Todorović je došao pre dva dana u Split, ali su mediji pronašli njegove ranije izjave

  • 19
Darko Todorović Printskrin:Youtube/Hajduk Split

Darko Todorović (23), desni bek Red Bul Salcburga, stigao je na jednogodišnju pozajmicu u Hajduk iz Splita, koji ima i pravo otkupa. Desni bek nosiće dres s brojem 55, a pravo nastupa imao je već u nedelju kada su fudbaler Hajduka pobedili Istru 1961 sa 2:0.

Već na prvoj utakmici, zabeležio je asistenciju za 2:0, što je i bio konačan rezultat. Sa desne strane je uposlio Adama Girča, kome je preostao lakši deo posla.

I ovo ništa ne bi bilo čudno da Todorović nije veliki navijač Crvene zvezde i čovek koji obožava navijanje Delija, što su hrvatski mediji odmah potencirali.

Podsetimo, Darko Todorović rođen je u Bijeljini, u Bosni i Hercegovini, svoju je karijeru započeo u Slobodi iz Tuzle.

U Slobodi je igrao i svoju prvu seniorsku utakmicu, da bi pre dve godine prešao u redove Red Bula a, negde u to vreme kazao je, da od malih nogu navija za Crvenu zvezdu, čiji navijači Delije prave najbolju atmosferu na utakmicama, po njegovim rečima.

Pre dve godine, baš negde  u avgustu desio se i susret Red Bul Salcburga i Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.-

- Od dana kada smo saznali da Zvezda može biti potencijalni protivnik počeli smo pričati o toj atmosferi koja nas očekuje, a koje nema u Austriji. Kada smo saznali da se igra pred praznim tribinama osetili smo razočarenje, ali smo bili svesni da to povećava naše šanse za plasman.

-Od malih nogu sam navijač Crvene Zvezde i ovo je za mene pomalo čudna situacija, ali sam profesionalac i učinit ću sve kako bi Salzburg prošao dalje - kazao je tada Todorović, ali mu se ideja nije ostvarila jer je Zvezda otišla u Ligu šampiona.

Darko Todorović Foto: youtube.com

Za Red Bul Salcburg odigrao je 12 utakmica, a prošlu je sezonu, proveo na pozajmici u njemačkom drugoligašu Holstein Kilu, odigrao je devet utakmica.

Inače, Todorović je bio redoviti član mlađih uzrasta reprezentacije Bosne i Hercegovine, a upisao je i 10 nastupa za A reprezentaciju.

Video: Srbin ubija bika: Delije spektakularnom koreografijom najavile meč sa Salcburgom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta mi tesko

    17. avgust 2020 | 10:35

    Hajduk je svakako srpski klub

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. avgust 2020 | 10:01

    Шта је ту шокантно? Што игра за паре. А за Звезду навија 70%Срба. Шокантније је то што су ти навијачи "гости" на лавору..браћа са њима...

  • Alessandro

    17. avgust 2020 | 11:37

    Video je atmosferu koju prave Delije u Salcburgu. Mogao je da se zapita ko je domaćin a ko gost. Najbolje navijanje u gostima koje sam imao prilike da vidim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA