≫ 

Mora na "remont" posle osmice protiv Bajerna: Ter Štegen na operaciji, pauzira do novembra

Veliki peh za golmana Barselone

  • 1
Portugal Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Nemački golman Mark Andre Ter Štegen odlučio je da se oslobodi problema sa petom koji ga muči već neko vreme i podvrgne se operaciji koja će biti izvedena u utorak, objavila je Barselona.

Čuvar mreže Katalonaca se nije proslavio pre nekoliko dana u Lisabonu kada je primio čak osam golova u duelu sa Bajernom,  a mnogi pretpostalvjaju da je za lošu partiju koju je pružio delimični kriva i pomenuta povreda.

Štegen strahuje da bi situacija mogla da se pogorša pa će otići pod mož. To znači da će sa terena odustvovati  ido četiri meseca pa ga ponovo treba očekivati na treninzima tek u novembru.

To će stvoriti problem novom treneru Barse Ronaldu Kumanu koji će morati da potraži alternativu Brazilcu Netu koji sada izbija u prvi plan.

Video: Sadik kao Ronaldo, petom matirao golmana Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 22

    17. avgust 2020 | 23:28

    Niko nece pljuvati Ter Stegena za primljenih 8 komada, iako je kod 4 mogao daleko bolje da reaguje. Da je nas golman u pitanju, osuli bi drvlje i kamenje. Klasican sprski mentalitet. Ter Stegenu brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA