Silva "iskulirao" Lacio? Rimljani produžili ultimatum za još 24 sata

Rimski Lacio dao je Davidu Silvi još jedan dan da se odluči o ponudi italijanskog kluba za prelazak u njegove redove

  • 0
484233170 Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

Posle informacije tamošnjih medija da će Silva imati ultimatum da do nedelje uveče donese odluku hoće li pojačati nebesko-plave, to je pomereno.

Lacio čeka i Nikolasa Otamendija, a Silva je navodno još prošle nedelje dogovorio uslove sa klubom, ali još nije potpisao ugovor na tri godine niti zvanično potvrdio dogovor.

Siti se od njega u ponedeljak oprostio putem zvaničnog sajta, na društvenim mrežama, ali i znakom pažnje - spomenikom koji će biti otkriven 2021. godine.

Laciov sportski direktor Igli Tare je procenio da će dati još 24 sata Silvi pre nego što povuče ponudu vrednu četiri miliona evra godišnje sa bonusima, ali i privatni avion, kuću u Rimu i privatnog vozača.

Istovremeno, Il Mesađero javlja da je Siti kontaktirao Italijane u vezi sa prelaskom Otamendija koji se povezivao sa Valensijom, ali španski klub ima finansijskih problema.

Međutim, sa njim do dogovora nije tako lako doći jer Otamendi ima ugovor do 2022. godine pa će Građanima sledovati obeštećenje od Lacija ako se rimski klub odluči za njegov angažman.

Video: Odličan derbi 4. kola Superlige odigrali su fudbaleri OFK Bačke i TSC-a u Bačkoj Palanci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA