Evo koja je kvota da Zvezda ulazi u grupnu fazu Lige šampiona: Za start kvalifikacija je nikad manja

Crveno-beli su apsolutni favoriti protiv Evrope sa Gibraltara

  • 32
FK Crvena zvezda - FK Europa Gibraltar Foto: Marko Jovanović, Wikimedia

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.00 na Marakani počinju evropsku priču protiv rivala koji se zove identično - Evropa. U pitanju je šampion Gibraltara, protiv koga su crveno-beli apsolutni favoriti.

Zbog toga je kvota na Zvezdu za ovaj duel neverovatno mala, možda i najmanja u istoriji od kako crveno-beli igraju kvalifikacije. Meridian za keca na Zvezdu nudi kvotu od 1.02, što dovoljno govori o tome koliko su izabranici Dejana Stankovića u prednosti nad protivnikom. Kvota za remi je 19, a na Evropu čak 45.

Sve to treba ipak dokazati na terenu, a trener crveno-belih tražio je od svojih igrača maksimalan pristup, kako se ništa ne bi prepuštalo slučaju.

Ono što svakako može biti interesantno ljubiteljima klađenja jesu igre na golove, gde se nude različite kvote, koje možete pogledati u preostaloj ponudu Meridiana za ovaj meč.

Koje su kvote za ulazak Zvezde u Ligu šampiona ili Ligu Evrope?

Ono što je svakako zanimljivije, jesu kvote za ulazak Zvezde u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope. Kvota da će crveno-beli treći put uzastopno obezbediti Ligu šampiona je okruglo 5. Kvota da će dogurati do osmine finala je 70, a još veće su za ulazak u četvrtfinale ili polufinale.

U slučaju neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, crveno-beli imaju rezernu šansu, a to je Liga Evrope. Kvota da će se crveno-beli domoći grupe u Ligi Evrope je 2. Kvota da će proći grupu u LE i doći do šesnaestine finale je 3.8, za osminu finala je 8, za polufinale 25, a za finale 75.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putinci

    18. avgust 2020 | 11:25

    Jeftino kukovi prodaja ugradnja Dr Sadik ortopedija Banjica!

  • Denis

    18. avgust 2020 | 10:18

    Dobra kvota da Zvezda ulazi u grupu LS

  • toma

    18. avgust 2020 | 12:27

    pa i nisu za bolje ekipe,samo sa takvima i mogu da demonstriraju silu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA