≫ 

Nastavlja se "seča glava" u Barsi: Abidal dobio otkaz!

Klub je izvaničio na svom zvaničnom sajtu da je ugovor sa sportskim direktorom Erikom Abidalom

  • 2
Erik Abidal Foto: Guliver/ Xavi Torrent/Getty Images for Right Formula

Burni dani su pred Barselonom nakon poraza od Bajerna od 8:2, koji je ogolio totalni raspad sistema na Kamp Nou, pa sada "pljušte" otkazi. Prva žrtva bio je trener Kike Setijen, koji je dobio otkaz u ponedeljak, a sledeća je Erik Abidal, sportski direktor kluba, čovek koji je dan ranije i uručio otkaz Setijenu.

Klub se putem zvaničnog sajta oglasio i poručio da je raskinuo ugovor sa Abidalom i zahvalio se Francuzu na profesionalizmu, posvećenosti i svemu što je uradio za Barselonu.

Podsetimo, uskoro bi trebalo da bude ozvaničen dolazak Ronalda Kumana kao novog trenera Barselone, a očekuju se i vanredni izbori ovog leta, godinu dana pre predviđenog roka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dost vise

    18. avgust 2020 | 21:21

    Ma srezati fudbal i nabedjene fudbalercice pa vidis kako ce tek igrati kad ne budu imali milionske plate ili plate od po nekoliko stotina hiljada evra.Treba da budu placeni ali ne ovoliko.Dosta bahacenja.Gori su od estrade.

  • eNL

    18. avgust 2020 | 23:12

    evo posla kod nas ...pravi se Beograd na vodi a posle na travi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA