≫ 

Čistka fudbalera i u Realu: Madriđani hoće da se reše Rodrigeza i Bejla, evo ko je još na spisku

Real Madrid raščišćava redove slično kao i Barselona, s tim što "Kraljevi" uglavnom šalju igrače na pozajmice

  • 0
FK Real Madrid, šampioni Foto: AP/Tanjug

Jedan od momaka koji odlaze je Hesus Valjeho koji je već u Granadi do kraja naredne sezone, a Marka piše da nije jedini. Naprotiv.

Brazilski vezista Rejnijer bi trebalo da ode u Borusiju iz Dortmunda, Takefusa Kubo se priključio Viljarealu, a golman Alfons Areola je takođe otišao dalje posle pozajmice iz Pari Sen Žermena.

Defanzivci Ašraf Hakmi i Havi Sančez su prodati Interu i Valjadolidu, dok će Borha Majoral, Serhio Reguljon i Oskar Rodrigez verovatno trajno otići iz kluba.

Oni su bili na pozajmicama, Zinedin Zidan i stručni štab na njih verovatno ne računaju i samim tim, Real Madrid hoće da ih se reši. Međutim, kada je reč o prioritetima, prvi na listi za "odstrel", odnosno transfer su Geret Bejl i Džejms Rodrigez.

O odlasku Bejla se priča već nekoliko sezona unazad, ali do dogovora za Gereta nikako da dođe. Cena će biti problem i za Bejla i za Rodrigeza, koji više nisu u formi u kakvoj su bili, pa je pitanje koliko će Madriđani moći da izvuku.

I ono drugo, da li će pristati na to da ne dobiju ništa pa da skupo plaćeni Velšanin i Kolumbijac odšetaju kao slobodni igrači. Bejl ima ugovor do 2022. godine, a Rodrigezu ugovorna obaveza ističe sledećeg leta.

Valja napomenuti da je spisak sastavio i Mundo Deportivo koji piše da su na spisku za odlazak iz Real Madrida i Luka Jović i Naćo.

Video: Odličan derbi 4. kola Superlige odigrali su fudbaleri OFK Bačke i TSC-a u Bačkoj Palanci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA