≫ 

Mislio sam da sam mrtav, plakao sam cele noći: Emotivna priča Embapea posle ulaska u finale LŠ

Strahovao je od najgoreg

  • 3
Erik Maksim Čupo Moting Foto: Tanjug/AP

Kilijan Embape emotivno je doživeo pobedu nad Lajpcigom.

PSŽ je pobedio Red Bul Lajpcig sa 3:0, u finalu će igrati protiv Liona ili Bajerna u nedelju u 21.00, a drugo polufinale na programu je u sredu u identičnom terminu.

Sjajno su igrali Parižani, potvrdili su klasu i mladi tim Lajpciga nije mogao da im parira, a Embape je bio akter do 86. minutu.

Tada je mesto na terenu ustupio heroju četvrtfinala, Čupu Motingu.

Da je bilo publike, sigurno bi bilo zasluženih ovacija, jer je Embape prevazišao povredu koju je nedavno doživeo protiv Sent Etjena.

Paris Saint Germain - Saint Etienne Povreda koja je mogla skupo da košta Parižane i Kilijana Foto: Tanjug/AP

- Posle Sent Etjena, mislio sam da sam mrtav. Plakao sam cele noći. Osećao sam se loše, ali nisam hteo da to bilo kome pokažen. I dalje se ne osećam sjajno, ali ću "poginuti" na terenu u nedelju! Hoću pobedu - jasan je bio Embape.

Video: Golovi Ivanića i prilike crveno-belih protiv Evrope

Kad je Bajern onako „masakrirao“ Barselone, kako li će proći Lion u polufinalu Lige šampiona? Iako mnogi postavljaju to pitanje pred večerašnji (21.00) meč, jasno je da je francuski tim ozbiljan rival jer je već izbacio Juventus i Mančester Siti. Ali Bajern je veliki favorit za finale sa PSŽ-om, kvota na dvojku je 1,25, a dupla šansa 1X je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss#

    19. avgust 2020 | 10:28

    Plakaćete bi kad vas Bayern sačeka u finalu...

  • Vodolijax

    19. avgust 2020 | 10:26

    Plakao je zato što je mislio da je mrtav.Nije fudbalerima lako jer moraju da se odreknu osnovnog školovanja zbog karijere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA