≫ 

Ivanić najavio još golova i napad na Ligu šampiona, jedva čeka sledeći meč Zvezde

Velika pobeda Zvezde uz dva gola Ivanića

  • 9
Mirko Ivanić Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da je zadovoljan pobedom crveno-belih u prvom kolu kvalifiakcija za Ligu šampiona.

Izabranici Dejana Stanković sinoć su ubedljivo pobedili Evropu sa Gibraltara 5:0 i plasiralli se u narednu rundu kvalifikacija, a dva gola postigao je Ivanić.

- Mislim da nismo ušli najbolje u utakmicu. Videlo se da smo nervozni, jer su ovo kvalifikacije za Ligu šampiona i svesni smo da se svaka greška skupo plaća. U drugom poluvremenu smo se stabilizovali i što je najvažnije ubedljivo smo pobedili i prošli dalje. Siguran sam da ćemo se za sledeću utakmicu pripremiti još bolje - rekao je Ivanić za klupski sajt.

On je istakao i da je Zvezdin cilj jasan, a to je grupna faza Lige šampiona.

- Nisam mnogo razmišljao o tome da li ću dati gol. Uvek želim da dam svoj doprinos ekipi i sinoć je to bilo sa dva gola, a nadam da će ih biti još. Svi ovde imamo isti cilj, a to je plasman u grupnu fazu Lige šampiona i zato svi dajemo svoj maksimum.

- Nekada utakmice neće biti lepe za gledanje, kao što je slucčj sa prvim poluvremenom meča, ali verujem da ćemo uspeti u onome što smo zacrtali. Mi smo već navikli na ovakav ritam utakmica. Ne žalimo se, to je naš posao, tako da spremno čekamo petak i duel sa Proleterom - zaključio je Ivanić.

Video: Golovi Ivanića i prilike crveno-belih protiv Evrope

Zvezda će večeras (19.00) dobiti rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, posle meča Dinamo Tbilisi - Tirana. Kvota na domaćina je 1,75, iks je 3,40, a dvojka na Albance 4,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Tbilisi - Tirana

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MaaNee

    19. avgust 2020 | 12:22

    Nemam pojma ko su naredni rivali ali ako budu malo bolji mi ispadamo. Gdje još prolazi formacija 4-1-5 i ko to još i tako igra? Zadnja linija već tri godine ista -prva godina kad su ispred sebe imali Krsticica i Jovicica najmanje golova primila i nije bilo debakla. -druga godina Jovicic dok je igrao bilo je i nekako pokriveno a poslije petardiranje. -treća i završna godina Sonogo(čak je za ovog i Kanjas Maradona) plus sto Kanga,Ivanic,Katai,Spiridonovic u defanzivi ne rade ni osnovne stvari.Ovo smo vidjeli i protiv Spartaka a gledacemo i sad protiv Proletera jer Evropu teško da hoćemo. Obavezna i Hitna privatizacija klubova pa da vidimo ko će kupiti Sanoga,Ala prevaru,Tomane i ove sad sto pišu kao da su vanzemaljci a kad pogledaš na YouTube oni iz čitave karijere ne mogu namontirati 5min dobrih poteza. Petrović isto veze nema ali njega Gavrica,Nikolica,Radolovića,Erakovica pa vjerujem još boljih klinaca ima ,Treba pustiti malo vise da igraju pa da nešto zaradimo jer na Sanogo sigurno nećemo. Žalosno je da ne možemo nikog prodati,pa gdje su ti manageri sa kojima saradjuketa kad kupujete ove i ovakve.Zalosno je da najveći prihodi dolaze od djece koja su pobijgla u svije a ni sarmu nisu probali,vise se dobije za njih od trening kompenzacije nego sto sad možete nekog prodati.

  • Veljo

    19. avgust 2020 | 11:34

    Sta ti igracu u pokusaju pricas...samo neznam kako takav baksuz da postigne 2 gola...bas si srecnik.A i nas trener neznam dali on uopste tebe prati na utakmicama ili slusa Terzu i tvog menadzera pa bruko jedna pojma ti nemas oslobodi nas svog fudbala zivotati.

  • Deks

    19. avgust 2020 | 13:44

    Ivanić je obično drvo od igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA