Kakva igra sudbine: Toti postao agent dečaku kojem je predao traku na oproštajnom meču

Ovog puta njihov susret mogao bi da bude vrlo profitabilan za obojicu

  • 0
frančesko toti Foto: twitter/AS Roma

Legendarni kapitem Rome Frančesko Toti posle igračke karijere uplovio je u menadžerske vode, tek je na početku, ali jasno je da ima potencijala da dosegne najviše domete u ovoj izuzetno profitabilnoj ulozi u svet fudbala.

Možda bi nezapaženo prošla vest da je jedan 14-godišnji fudbaler postao Totijev novi klijent da nije reč o dečaku kome je upravo "Princ Rima" predao kapitensku traku tokom čuvene oproštajne utakmice na "Olimpiku" pre tri godine.

Toti je tada, negde malo pre nego što je zauvek napustio teren kao igrač, legendarnu traku stavio na ruke ovog dečaka koji se rodio kada je Toti sa "Azurima" pokorio svet 2006. godine.

Reč je o tinejdžeru Matiji Almaviviju (14), najmlađem kapitenu Rominih mlađih kategorija o čijoj će kariejri, iako ona jedva da je i počela, brinuti velikan italijanskog i svetskog fudbala.

Prizor Totija koji predaje traku dečaku na oproštaju bio je pun simbolike i emocije, a sada se ova dvojica fudbalera, jedan bivši as, drugi možda budući, udružiti, što bi mogla da bude izuzetno lukrativna saradnja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA