≫ 

Ovako nešto nije viđeno u Ligi šampiona 22 godine, trener Bajerna kaže da moraju da se poprave

Hansi Flik stišava euforiju uoči finala s Parižanima

  • 3
FK Lion - FC  Bajern Foto: Tanjug/AP

Prvi put još od 1998. i čuvenog amsterdamskog finala između Reala i Juventusa koje je golom rešio Predrag Mijatović, gledaćemo okršaj dva šampiona u finalu elitnog takmičenja.

Prvak Francuske Pari Sen Žermen i šampion Nemačke Bajern izborili su priliku da se 22 godine kasnije nadmeću za trofej, a jedno je sigurno - pehar će podići na kraju trener Nemac, Hansi Flik ili Tomas Tuhel.

Zato će nedeljno finale u Lisabonu biti spektakl što ne krije i kormilar Bavaraca.

Napadačka snaga Liona ništa manje nije opasna od one koju ima Pari Sen Žermen. Srećni smo što smo u finalu, ali moramo da se oporavimo i skupimo energiju za nedeljni obračun. Tomas Tuhel radi odličan posao, PSŽ je baš dobar tim i jedva čekam da se sretnemo u borbi za trofej. Jedino mi smeta što smo protiv Liona izgubili previše lopti i branili se slabije nego inače. To moramo da popravimo - istakao je Flik.

Trener Bajerna se nada i da će se Džerom Boateng oporaviti do nedelje, nakon što je zamenjen na poluvremenu zbog povrede mišića. Iskusni štoper mu je neophodan jer je evidentno da Niklas Zule još nije u formi posle duge pauze.

Video: Trener Evrope nezadovoljan suđenjem: Prvi gol iz ofsajda, a drugi posle faula nad golmanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozi Misko

    20. avgust 2020 | 07:41

    Aj ne se.. napad Liona nije nista slabiji od napada PSG kaze ,veze svezom nema ,trio PSG -a Nejmar-Embape-Di Marija je za napad Liona a I svakog drugog kluba naucna fantastika.

  • Rade

    22. avgust 2020 | 09:52

    PSG osvaja titulu jer ima baš napad iz snova tj. prejak individualni kvalitet. PSG -Bajern 2-0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA