≫ 

Analiza parova koji imaju veliki potencijal: Top 5 u drugačijem izdanju

U ponudi su mečevi kineske, finske, švedske i belgijske lige

  • 1

Posle dve emisije koje su izazvale veliku pažnju ljubitelja kladionice, u kojima smo analizirali najzanimljivije parove, odlučili smo se da ova emicija Top 5 bude nešto drugačija.

Umesto parova koje svi prate i najčešće ih igraju, kao što su sada mečevi Lige šampiona i Lige Evrope, odlučili smo se za parove koji možda promaknu mnogima i izbegavaju ih na tiketu, ali koji imaju veliki potencijal ako se dobro analiziraju.

To su mečevi kineske, finske, švedske i belgijske lige.

Već u petak igra se prvi duel, a to je meč 6. kola kineske lige u kojem se sastaju Čongćing Lifan i Šiđadžuang. Kineska liga je svake godine sve kvalitetnija i atraktivnija i tu se igra fudbal sa mnogo šansi.

Gosti u ovom duelu imaju blagu prednost zbog boljeg starta sezone i dobrih igara, iako im sreća nije bila naklonjena na početku šampionata. U prošlom kolu su odigrali sjajno protiv Šangaja, koji je glavni favorit za titulu. Otuda dobra kvota na njih može mnoge da namami. O ovom paru je mišljenje u analizi dao i naš specijalni gost u emisiji, što možete pogledati u videu na početku teksta.

Tokom subote se igra veliki derbi Švedske u kojem se sastaju Đurgarden i Geteborg. Domaćin je favorit, iako ovaj meč čeka istrošen posle evropskog ispadanja na gostovanju Ferencvarošu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Aktuelni šampion Švedske je od poslednjih 6 mečeva 5 rešio u svoju korist uz gol razliku 12:5. Geteborg nije slavio na gostovanju Đurgardenu u prvenstvu punih 9 godina i samo je na dva meča izborio remi, tako da je i tradicija na strani domaćina, na koga je i kvota solidna.

Subota je rezervisana za Skandinaviju, jer smo odabrali i par finske lige između Ropsa i Helsinija. Ovo je borba Davida i Golijata u Finskoj i idealna šansa za goste da sustignu vodeći Inter Turku. Domaćini iz devet utakmica imaju svega dva remija i sedam poraza, a u prvih 9 kola prvenstva imaju i najviše primljenih golova u ligi. Sve sem pobede Helsinkija u ovom meču bi bilo veliko iznenađenje. Kvota otuda i prati ulogu favorita za goste.

Za nedelju smo izdvojili još jedan par iz Švedske, Malme - Falkenbergs. Domaćin je veliki favorit i trenutno je na vodećem mestu na tabeli uz skor od 10 pobeda, pet remija i jedan poraz uz gol razliku od 33:15, dok gosti trenutno imaju najgoru odbranu u ligi sa primljenih 26 golova. Otuda i kvota na keca prati ulogu favorita, ali se očekuje i efikasna pobeda domaćina.

Poslednji par u analizi je nedeljni susret belgijske lige između Briža i Beršota. Iako je Beršot trenutno lider na tabeli sa 6 bodova iz prva dva kola, Briž je apsolutni favorit. Prošlogodišnji šampion igra najlepši fudbal u Belgiji sa mnogo šansi. Sada im u goste stiže novajlija, koji takođe igra atraktivno i smelo, što su pokazali u prva dva kola. Nema sumnje, biće to zanimljiv duel, a kakva je prognoza ishoda pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje

    20. avgust 2020 | 13:24

    Mislim da je jedino kinezi ne namestaju. Takva je nacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA