Albanci mole dete Liverpula da ostane i igra sa Zvezdom: Van Dajk ga uništio, u Tirani je dominirao

Još se nadaju Albanci da će biti opcija u napadu

  • 8
Majkl Ngo Foto: youtube.com

Majkl Ngo, napadač Tirane, najverovatnije neće igrati protiv Crvene zvezde.

Radi se o 27-godišnjem napadaču visokom 198cm, koji je svojevremeno bio dete Liverpula. Ipak, u karijeri se nije najbolje snašao, postao je prvi engleski igrač koji je zaigrao u Albaniji, izborio se sa depresijom, a tešku povredu mu je svojevremeno naneo Virdžil van Dajk, dok je bio igrač Seltika.

Tada je Ngo igrao za Kilmarnok, imao je 22 godine, a tvrdio je čak da je Van Dajk želeo da ga povredi. Kasnije se zbog povrede borio protiv depresije, a sreću je probao da pronađe u Tirani. Svojevremeno, Rahim Sterling mu se našao u nevolji.

- On je bio uz mene, razume moje probleme. On i drugi igrači su mi pomogli da se osetim opet srećno, pordržali su me. Srećan sam što Rahim igra sjajno, zaslužuje sve što mu se dešava jer je jedan u milion. Preporučio

Sada smatra da je svoju misiju ispunio, navijači su ga zavoleli zbog golova i asistencija, redovno komunicira sa njima, pa oni pokušavaju da ga ubede da ostane i igra protiv Zvezde.

Ugovor mu je zvanično istekao u junu ove godine, a Ngo čeka druge ponude.

Ima 27 godina i veruje da sada može da naplati dobre partije iz Albanije, možda čak i u svojoj zemlji.

Svojevremeno ga je Liverpul platio 250.000 funti, kada je imao samo 16 godina.

- Mislim da je sada pravi trenutak za iskorak u karijeri, u životu, da krenem dalje i učinim najbolje za sebe, hoću da ljudi vide da sam napravio nekoliko koraka unazad, ali da sam sada na sceni na kojoj mogu da pokažem talente u boljim ligama.

Inače, Zvezda će Tirani gostovati na moćnom stadionu, poznat je i tačan termin, a trener ove ekipe već je "pripretio" crveno-belima.

Svakako, i bez Ngoa, Tirana je već iznenadila Dinamo Tbilisi, što će biti dovoljna doza opreza ekipi Dejana Stankovića.

Video: Golovi Bena i prilike Zvezde protiv Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stole

    20. avgust 2020 | 11:55

    Moze da im igra i Mesi,nemaju sta da traze. Mislim da Zvezda u poslednjih 20 godina nije imala jaci tim. Fali jos samo malo da se uigraju.

  • Semajlirane_pufne

    20. avgust 2020 | 12:51

    Od 20 prikazanih golova 10 dao praznih, 5 sa peterca i 5 iz odbijanke, on da je stvarno dobar koliko se o njemu piše on bi ostao u Liverpul.. Druga stvar mnogo nesto pisemo o njima kao da su oni favoriti i toliko opasni...

  • DDF

    20. avgust 2020 | 11:49

    "Dete albanije"🤭...momak tamnoput😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA