≫ 

Bio si tu, završio si, idemo dalje: Tumbaković oštar na pitanje da li je zvao Baneta Ivanovića

Nije se Tumbakoviću svidelo pitanje o Ivanoviću

  • 9

Selektor Srbije, Ljubiša Tumbaković, nije bio oduševljen pitanjem o Branislavu Ivanoviću.

Otpao je Ivanović pre dve godine sa spiska za Mundijal, tada se i oprostio od reprezentacije praktično, pa nije ni bilo razmatranja njegovog poziva.

Ipak, Ivanović je imao vrhunsku sezonu u Zenitu, osvojio je triplu krunu, ali u međuvremenu nije bio opcija svakako u "tefteru" Ljubiše Tumbakovića.

  Iskreno, po pitanju i stavu kada je spisak u pitanju, ja sam specifičan i imam problem u komunikaciji, smetaju mi ta pitanja o čemu ste pričali. Svi igrači su prošli kroz skener, kada razmišljamo o njima, svako ima svoju ličnost, i igrački kvalitet i lično.

- Ja sam zatekao situaciju da je Bane Ivanović završio svoju karijeru i oprostio se od reprezentacije. Mislim da nije baš profesionalno da se on opet vraća. Bio si tu, završio si, lepo smo se ispozdravljali, idemo u neku novu priču - zaključio je Tumbaković.

On je već objavio i spisak igrača za naredne mečeve reprezentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boss

    20. avgust 2020 | 13:58

    Tako ce Tumbo ubrzo biti i sa tobom !!!! Cao zdravo !!!

  • Otpisani Prle

    20. avgust 2020 | 16:19

    Nikad nećemo iskoreniti naše mane, pa dobro nije Ivanović za reprezentaciju, igrao sve utakmice u Ruskoj ligi, sve utakmice u Ligi šampiona, stezala ga kapitenska traka oko ruke, podizao pehare, pa da dečko je umoran i nema kvalitet....🤷‍♂️ Muka mi je od srbskog fudbala, onog reprezentativnog što je osvojio toliko toga u svojoj istoriji. Srbskog ne YU ⚽️ Da nije tuzno bilo bi zalosno

  • Sreten

    20. avgust 2020 | 17:08

    losi su kao ljudi pa nam i rezultati nisu bolji sta reci o smeni kapitena pa vidite Kolareva kako se sepuri sa trakom ja bi se stideo na koji nacin je dobio losi odnosi A Bane je biser za njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA