≫ 

Tumbaković odgovorio na prozivke Grobara oko Pavlovića: Planirao sam da ga zovem još u martu!

Selektor ističe da se korona virus isprečio da štoper dobije ranije prvi poziv u A tim

  • 5

Mnogi navijači Partizana prozvali su selektora Ljubišu Tumbakovića što je poziv za Strahinju Pavlovića u reprezentaciju stigao tek nakon što je on napustio Humsku posle transfera vrednog 13 miliona evra u Monako.

On ističe da to nije tačno i da je Pavlovića planirao još u martu, ali je problem sa korona virusom odložio njegov debitantski poziv među Orlove.

- Nije tačno, lepo je što su prepoznali da je Strahinja kvalitet i potencijal, on je evidentiran i u martu mesecu, ja sam se vodio time i u martu, bio je planiran i za spisak za baraž, tada je bio u tonusu, bio je u formi, sticajem okolnosti se desilo da nije mogao tada da dobije poziv - rekao je Tumbaković.

Video: Top 5 u drugačijem izdanju: Analiza parova koji imaju veliki potencijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nuto ene

    20. avgust 2020 | 16:17

    Valja odraditi pare iz lovcenca i kokizenca,nistarijo od coveka.Zoves jovica covek u zadnu godinu odigrao 43 sekunde i dvadeset jednu desetinku. Ne vidje ti reprezentaciju od nove godine,a sad ti i Ivanovic ne valja.Mucakkkkk

  • Brajan

    20. avgust 2020 | 15:01

    Pa i u martu je bio prodat...da je neke srece da nikad vise ne dodjes na jna...sad gledas svaku drugu utakmicu komsinice a rekao si javno da nikada neces zakoraciti na taj stadion posle derbija 2000.god

  • sims

    20. avgust 2020 | 19:01

    Realno je trebao Nastasica da pozove,a za Pavlovica ima vremena mlad Momak njegovo tek treba da dodje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA