≫ 

Sančez spreman za finale, Konte će moći da izvede na teren "ubitačni" napadački trio

Konteu još jedna "karta" dostupna za finale

  • 2
Aleksis Sancez, Inter printscreen: Twitter/Inter

Fudbaler Intera Aleksis Sančez biće spreman i na raspolaganju treneru "neroazura" Antoniju Konteu za finale Lige Evrope sa Seviljom.

Prema pisanju Skaj Italije, Sančez je bio najveća nedoumica pred finalni okršaj u petak od 21 sat, ali je u četvrtak odradio trening sa ekipom i čini se da je povreda zadje lože sanirana.

Sančez je povredu zaradio u meču sa Bajer Leverkuzenom u Duizburgu, a Italijani pišu da će Čileanac najverovatnije biti rezerva uz Kristijana Eriksena.

Lautaro Martinez i Romelu Lukaku se napred čine kao logičan izbor, ali će u Kelnu opcija ostati i 31-godišnji Sančez.

Trener Intera Antonio Konte je pred meč pokušao da obodri, ali i upozori svoje igrače da istorija pamti samo pobednike.

- Reč "strah" mi nije u rečniku, mi cenimo Sevilju i njihovu tradiciju, imamo poštovanja, ali smo u finalu jer i mi imamo "karte" s kojima možemo da igramo. I igraćemo ih na najbolji mogući način - poručio je Konte.

Inter je favorit večeras (21.00) u finalu Lige Evrope u Kelnu, ali na drugoj strani je Sevilja, kraljica ovog takmičenja. Kvota na italijansku ekipu je 2,25, dok je kvota na Sevilju 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige Evrope Inter – Sevilja.

Pred put u Tiranu, Zvezda danas (18.00) gostuje novosadskom Proleteru, i želi da u lepom raspoloženju dočeka kvalifikacije za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,15, a na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter Novi Sad – Crvena zvezda.

Utakmicom Bordo – Nant večeras (19.00) počinje novo francusko prvenstvo. Na premijeri, kvota na Bordo je 2,55, na iks 2,75, a na dvojku 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bordo.- Nant.

Video: Top 5 u drugačijem izdanju: Analiza parova koji imaju veliki potencijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA