Sve što treba da znate o meču Proleter - Zvezda: Startne postave, ko je sudija, kakve su kvote...

Aktuelni šampion juri petu pobedu u petom kolu Superlige na gostovanju u Novom Sadu

  • 17
milunović Foto: MN Press

Crvena zvezda u petak od 18 časova igra protiv Proletera iz Novog Sada meč 5. kola Superlige. Meč se igra u petak zbog obaveza crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jer ih već u utorak od 20.00 u Tirani čeka pakleno gostovanje šampionu Albanije.

Pre toga, fokus igrača Zvezde je na narednoj utakmici, a to je Proleter, kako bi u dobrom raspoloženju krenuli put Albanije.

Gde se igra i kada?

Meč je na programu od 18 časova na stadionu Karađorđe u Novom sadu.

Publike nema na stadionu

Stadion Karađorđe, FK Vojvodina Stadion Karađorđe u Novom Sadu; Foto: Telegraf

I dalje je na snazi zabrana okupljanja navijača na stadionima u Superligi, pa ni na ovom meču neće biti gledalaca.

Koja televizija prenosi meč?

Prenos meča će biti na Arena spor 1.

Ko sudi?

Glavni arbitar meča je Dragan Čolović. On je prošle sezone Zvezdi sudio na tri meča o crveno-beli su sva tri rešili u svoju korist. Dva puta protiv Mačve (3:0 i 3:1) i u pobedi na domaćem terenu protiv Mladosti od 2:0. Na tim mečevima nije bilo crvenih kartona i penala. Proleteru je sudio na jednom meču, u remiju na Karađorđu od 2:2 protiv Voždovca.

Zdravstveni bilten

Pomoćnik Dejana Stankovića, Nenad Milijaš, izjavio je da su svi igrači spremni i da nema problema sa povredama na konferenciji uoči meča.

Međusobni susreti

Zvezda i Proleter su odigrali međusobnih duela u poslednje dve godine i jedan u Kupu 2013. i u svakom je tim iz Beograda odnosio pobedu, a ukupna gol razlika bila je 14:2.

Forma timova

Zvezda je lider na tabeli posle prva četiri kola sa maksimalnih 12 bodova i gol razlikom 12:2, dok je Proleter takođe neporažen uz skor od dve pobede i dva remija i gol razliku 6:2.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Kakve su kvote?

Pred put u Tiranu, Zvezda danas (18.00) gostuje novosadskom Proleteru, i želi da u lepom raspoloženju dočeka kvalifikacije za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,15, na keca 19, dok je iks 8.5, a na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter Novi Sad – Crvena zvezda.

Očekivane startne postave

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Petrović, Nikolić, Spiridonović, Ivanić, Katai, Ben

Proleter: Petrić, Mitrović, Leandro, Andrejević, Kovačević, Jovanović, Bacanović, Galić, Babić, Živojinović, Mirosavljev

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    21. avgust 2020 | 11:41

    Bitno je ko sudi...penal do 35 minuta

  • 🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️🦸‍♂️

    21. avgust 2020 | 12:27

    A B92 prenos?

  • Mile

    21. avgust 2020 | 16:13

    Nema tu sta da se zna, jedan poziv telefonom i ovi iz Proletera ne smeju ni da igraju... ali zato kada im dodje Partizan onda kidaju, igraju 101%. Nemoj neko slucajno da pobedi mezimicu, nasu malu zvezdanicu... strasno, gore nego gej parada. Forca Idea!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA