≫ 

Milošević najavio promene u startnih 11, pa rekao šta misli o lažima da se Natho potukao na treningu

Trener crno-belih ističe da je Izraelac najveći profesionalac koji je igrao u Partizanu, a ističe da će za Inđiju rotirati igrače u startnoj postavi

  • 13
Savo Milošević, FK Partizan Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Trener Partizana Savo Milošević održao je konferenciju za medije pred meč protiv Inđije, koji crno-beli igraju u subotu od 19 časova u Humskoj. On ističe da ekipi slede tri veoma teška meča na kojima će zbog toga rotirati ekipu i najavio je promene u sastavu u odnosu na tim koji je igrao u Surdulici.

Kaže da protvnika ne sme da potcenjuje iako nije najbolje startovao sezonu.

"Ne smemo da se opuštamo pred Evropu"

- Nisu najbolje startovali, ali imali su mnogo promena i u sastavu i na klupi, to se osetilo na startu sezone. Ali pobedili su u poslednjem kolu Napredak protiv koga smo mi imali problema. Mi smo pod alarmom od prvog kola, svako opuštanje može da nam se obije o glavu, posebno što nam slede kvalifikacije za Ligu Evrope, za koje se zna koliko su nam bitne. Čeka nas serija od 3 utakmice u 7 dana, trudili smo se fizički da poradimo na nekim stvarima ovih dana. Biće nekih promena u odnosu na meč u Surdulici, jer nas čekaju tri teške utakmice i biće rotacije. Naša prednost jeste naš teren koji je idealan i na kojem je komotno ekipi. Potrudićemo se da taj segment iskoristimo i protiv Inđije.

Lazar Marković i Suma imaju problem s povredama

Lazar Marković Lazar Marković; Foto: Marko Jovanović

Pod znakom pitanja za meč protiv Inđije su Lazar Marković i Sejduba Suma.

- Suma i Marković su delom trenirali, delom su bili na terapijama, videću kakvo je njihovo stanje za utakmicu za sutra, ali se nadamo da će, ako ne sutra, biti spremni za četvrtak.

Lazar je dobio novi udarac i zato se njegov povratak na teren odužio.

- Taj otok nikako da spadne. Povreda je više bolna nego teška i sve ovo što radimo više je prevencija da ga sačuvamo, ne smemo da rizikujemo previše, jer novi udarac bi mogao da bude opasan, ne smemo da rizikujemo da ga izgubimo na duže vreme.

"Neka je na čast onima što plasiraju laži da poremete ekipu"

Bibras Natho Bibras Natho; Foto: Marko Jovanović

Savo je upitan o tome da li je rešio probleme koje je ekipa imala posle duela u Kruševcu i Novom Pazaru.

- Probleme konstantno rešavamo, ja sam imao dosta individualnih satanaka sa igračima poslednjih 7 dana. Verujem i znam da su svesni, ono što je bitno jeste da imamo konstantno pritisak i da nije dobro da se to konstatno priča, to nam ne treba u ovoj situaciji, igrači moraju da budu rasterećeni.

Portparolka crno-belih Biljana Obradović spomenula je glasine na društvenim mrežama i lažne informacije o navodnoj tuči Nahta i jednog igrača Partizana, kao i to da je tražio da bude kapiten, što je i sam Izraelac oštro demantovao. Milošević ističe da sve to ide na dušu onima koji plasiraju laži.

- Nisam se nikad bavio tim stvarima, takve izmišljotine nisu prvi put, ja se time ne opterećujem, bavim se fudbalskim problemima i njih rešavamo. Ljudi koji izmišljaju stvari da destabilizuju i klub i mene, to ide na njihovu dušu. Natho je jedan od najvećih profesionalaca koji je ikada bio u Partizanu - odgovorio je Milošević.

Biće rotacija u naredne 3 utakmice

FK Partizan Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Upitan je da li planira rotaciju na golu, ali to nije želeo da otkriva.

- O timu ne pričamo, rekao sam u najavi da će biti mnogo rotacija, to je neophodno, odigrali smo 4 utakmice u ligi, čekaju nas još 3 u narednih 7 dana, treba nam rotacija.

Da li vam treba desni bek?

- Ne bih o tim stvarima. Rekao sam već da imamo formiran tim, ako se nešto desi, to može da bude samo plus do kraja prelaznog roka.

Bajern prikazuje najviši nivo fudbala od onoga što sam gledao poslednjih 15 godina

FK Lion - FC  Bajern Robert Levandovski udarna igla Bavaraca; Foto: Tanjug/AP

Na kraju je trener Partizana upitan i o prognozi finala Lige šampiona i za koga će navijati u duelu PSŽ-a i Bajerna.

- Šanse su 50-50, ne volim fraze, ali oba tima imaju čime da zaprete. Gledao sam Bajern sve mečeve poslednjih 10 dana i po mom mišljenju to je najviši nivo koji sam video u fudbalu poslednjih 10-15 godina, možda Barsa u jednom momentu kada je malo drugačije bila dominantna. Zbog toga ću malo više najvijati za Bajern, jer volim takav fudbal, imaju igrače koji u svakom momentu znaju šta treba da urade, kada dodate i nemačku disciplinu i fizičku pripremu, to je neverovatno. Gledao sam PSŽ protiv Lajpciga, pokazali su da mogu da izađu na kraj sa mnogim stvarima, defanzivno imaju jak blok, a napred imaju igrače koji mogu da daju svakom timu gol.

Pred put u Tiranu, Zvezda danas (18.00) gostuje novosadskom Proleteru, i želi da u lepom raspoloženju dočeka kvalifikacije za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,15, a na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Proleter Novi Sad – Crvena zvezda.

Inter je favorit večeras (21.00) u finalu Lige Evrope u Kelnu, ali na drugoj strani je Sevilja, kraljica ovog takmičenja. Kvota na italijansku ekipu je 2,25, dok je kvota na Sevilju 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige Evrope Inter – Sevilja.

Utakmicom Bordo – Nant večeras (19.00) počinje novo francusko prvenstvo. Na premijeri, kvota na Bordo je 2,55, na iks 2,75, a na dvojku 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bordo - Nant.

Video: Moraš da znaš kada da ga daš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    21. avgust 2020 | 13:14

    Strucnjak...igramo najgori fudbal u istoriji. Bruka od trenera,uprave,igraca,prolupalog Pantica...

  • Косингас

    21. avgust 2020 | 13:38

    Зашто тако Саво? Па, цео Београд зна да пола екипе не подноси Натха јер је арогантан и бахат. Тражио је траку и хтео да буде капитен, а онда су га Здјелар и још неки момци подесили на фабричка подешавања. Исто је било и са тобом прошле сезоне. Имао си сукоб са навијачима из кога си извукао дебљи крај. Подносио си оставку хтео да идеш, а онда си на крају оптужио новинаре... Не иде то тако Саво, једноставно не иде.

  • rade

    21. avgust 2020 | 15:30

    Laz plasiraju oni sto dovode mesija ibru ivanovica i ostale..a na kraku se zadovolje povratkom nekoga otpisanoga bivsega povratnika iz kineske pete lige..ni imetoga maloga kluba ne zelim pisati..gade mi se..lazu jer su svjesnio da ce ih partizan i ove godine poniziti i pokazati da im lazne titule nista ne znace kad su dva koplja iza nas..neka uzivaju u svojim lazima..a vi samo gazite boraniju..oni su uskoro na spisku pregazenih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA