≫ 

Fudbalere Tirane čeka bogatstvo ako prođu Zvezdu, gazda Refik spremio "masne" premije

Igrači Tirane dobili najbolju motivaciju pred duel sa crveno-belima

  • 8
FK Tirana Foto: youtube.com

Fudbaleri Tirane biće unosno premirani ako prođu Crvenu zvezdu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, čak 200.000 evra spremio je gazda kluba Refik Halili za svoje fudbalere.

Premija je duplirana u odnosu na meč sa Dinamom iz Tbilisija, ekipa je za tu pobedu i prolaz nagrađena sa 100.000 evra, a za atraktivnijeg rivala kakav je Zvezda, posebno što meč nosi i određenu političku konotaciju, bonus je dupliran za igrače albanskog prvaka.

- Gazda kluba Halili neće se štedeti, dodatno će motivisati igrače da prođu beogradsku klub - otkrio je albanski novinar Kosta Grilo.

Utakmici Zvezde i Tirane dosta pažnje posvetili su i makedonski mediji, osim zbog toga što u albanskom timu igraju dvojica njihovih fudbalera Filip Najdovski i Kristijan Toševski, tako i zbog činjenice da je u pitanju meč timova iz država koje imaju decenijske komplikovane odnose koji suu na snazi i danas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA