TSC izgubio kod kuće posle dve godine, i to od novajlije: Katanićev het-trik srušio tvrđavu u Senti

Sjajan meč garniran sa pet golova

  • 1
FK TSC - FK Crvena zvezda Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Metalca priredili su iznenađenje u 5. kolu Superlige savladavši favroizovani TSC iz Bačke Topole na gostovanju rezultatom 3:2, čime su naneli prvi poraz timu Zoltana Saboa u Senti (gde ekipa igra domaće utakmice) posle tačno dve godine i tri dana.

TSC je dve sezone zaredom, kombinovano u Prvoj ligi i Superligi, bio domaćin rivalima u Senti, delovao je kao bauk za protivnike, čak i za Zvezdu i Partizan, ali danas je naišao na "minu" i super raspoloženog Katanića.

Ovaj fudbaler je u 16. minutu pogodio za 1:0, u 60. duplirao vođstvo, a onda je usledila drama i triler završnica utakmice.

Ekipa koja Srbiju ove sezone predstavlja u Evropi uspela je da vrati meč u egal preko Tomanovića i Lukića u samo tri minuta, delovalo je tada da gosti neće imati snage da izdrže nalet TSC-a, međutim ponovo je onda "proradio" junak utakmice i šokirao domaći tim.

Katanić je golom u 75. minutu doneo pobedu ekipi Žarka Lazetića ujednoj od najboljih i najuzbudljivijih utakmica od starta sezone.

Bila je ovo druga uzastopna pobeda Metalca.

Za igrače TSC-a nema predaha jer im predstoji istorijski debi na evro sceni, gostovanje moldavskom Petrokubu u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (27. avgust), potom i gostovanje Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    22. avgust 2020 | 08:55

    sad je prilika da vidimokolika je snaga laznog prvaka srbije kad nema sudija al ni protivnik nije nesto..kao ni zvezda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA