Benova povreda plaši Stankovića pred Tiranu: Malo se umorio, loža ga je mučila i na pripremama

Moraće Ben da se odmori pred Tiranu

  • 5
FK Crvena zvezda, Proleter Foto: MN Press

Crvena zvezda je uspela da na gostovanju savlada novosadski Proleter rezultatom 1:0, golom El Fardu Bena.

Zadovoljan zbog nova tri boda je šef stručnog štaba Zvezde Dejan Stanković.

- Imamo mnogo utakmica u poslednje vreme i to se moglo primetiti u prvom poluvremenu. Bilo je vruće, protivnik je pružio dobar otpor, ali nismo gubili ideju o pobedi i ostali smo koncentrisani čitav meč. Prihvatam greške iz prvog poluvremena, ali u nastavku smo zaista bili dobri. Napravljene su prave izmene i uspostavljen je jak ritam. Ne može svaka utakmica da se pobeđuje ubedljivo. Bitna su tri boda. Kroz ovakve utakmice se raste i osvaja titula. Kada je teško, svi se skupimo i pobedimo - počeo je Stanković.

Ben je obeležio start sezone, dao je šest golova na šest mečeva u svim takmičenjima.

- Ne treba trošiti reči o njemu. Samo da je živ i zdrav. Pravi stranac, posvećen klubu i obavezama. Malo se umorio danas, nadam se da nije nešto ozbiljnije sa ložom koja ga je mučila i tokom priprema. Sve u svemu, stojim iza toga što sam rekao i po dolasku u klub - pobede su penicilin za sve, sad idemo dobro da odmorimo i da se spremimo za Tiranu - zaključio je Stanković.

Video: Stanković nakon pobede prognozirao utakmicu Inter - Sevilja

Video: Zvezda vodi golom Bena! Slobodnjak sa 20-ak metara je slomio domaćine

Video: Pao je Pankov u šesnaestercu Proletera, tražio je penal, ali igra se nastavila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    21. avgust 2020 | 22:40

    Ljudi pa cela odbrana zvezde stala i ceka penal za proleter! Samo sudija nije video, kao! Naravno i Radojcic ce da nas ubedjuje kako nije penal! Xaxaxaaaaaa

  • Mile

    21. avgust 2020 | 21:33

    Deki, videces u utorak ko su Vasi zagrebcani, kako ce da Vas vredjaju posle ispadanja, kao posle derbija. Oni su podrzali Covica kada je udario Dzaju, pa sta mislis sta ce o Vama pricati posle poraza? Tuzno.

  • MaaNee

    22. avgust 2020 | 10:03

    MIloje u LŠ igrao bar sa jednim napadačem a mi protiv Proletera sa jednim polu napadačem.Miloje nam nije tad valjao jer smo kao tražili vise napadački stil. Evo, dobili smo a dobijemo i po par komada po meču samo ako dodjemo do ozbiljnije ekipe.Ovdje niko odbranu ne igra,ovo je rasulo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA