≫ 

Trener Tirane najavio napad na grupnu fazu Lige šampiona: Kad stignemo tamo, daćemo sebi novi cilj

Veruje u uspeh

  • 33
Foto: Printscreen Youtube

Trener Tirane Endubuisi Emanuel Egbo sprema svoju ekipu za 25. avgust kada će njegov klub igrati protiv Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Egbo je za ESPN prokomentarisao činjenicu da je prvi afrički trener koji je vodio tim do pobede u evropskom meču, pošto je Tirana u prvom kolu bila bolja od Dinamo Tbilisija.

Prethodno je postao i prvi Afrikanac koji je osvojio ligašku titulu sa klubom, manje od mesec dana pre Dinama. Egbo kaže da se tim dvema stvari ne treba zadovoljiti.

- Naš cilj je da stignemo do grupne faze Lige šampiona i odande ćemo postaviti novi cilj sebi. Nijedan albanski klub nije uspeo u tome i nadamo se grupnoj fazi. To bi bilo veliko dostignuće za neki albanski klub - rekao je Egbo.

Meč između Zvezde i Tirane se igra na stadionu "Er Albanija" u utorak od 21 sat. Crveno-beli će u Albaniju posle sedam i po decenija jer su igrali meč sa nekim od tamošnjih klubova još 1945. godine.

Partizan večeras (19.30) čeka Inđiju u meču u kojem, s obzirom na kvalitet rivala, ne bi smeo da ima problema. Kvota na keca je 1,15, a na pobedu Partizana sa minimum dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Inđija.

Video: Zvezda vodi golom Bena! Slobodnjak sa 20-ak metara je slomio domaćine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    22. avgust 2020 | 08:39

    Hahahaha..crni egbo !??? Jesu ti svrake popile mozak !???? Niste presli centar sa tbilisijem.imali ste posed 30 % ..i dva smesna gola ko u bilijaru...i ti ides u grupnu fazu !???? Videces kako ces proci sa Srbima !! Ceskaces se po glavi.ko u onom filmu o tarzanu !)))))))

  • Lol

    22. avgust 2020 | 08:31

    Hahahahahahhahaa kako me lepo nasmeja covek za dobro jutro. Fala ti

  • Boske100

    22. avgust 2020 | 09:06

    Vidi ti te opasna ljute face 😂, ma svi drhtimo od straha. Prika idi ti u rodnu Nigeriju pa prodaji pjesak nekom drugom majke ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA