≫ 

Transferi: Bivši vezista Zvezde opet "tezgari" u Turskoj, Čelsi našao golmana, Inter gubi Lautara

To bi bilo sve za subotu 22. avgust...

  • 1
FK Voždovac - FK Crvena zvezda, 2017 Foto: MNPress

Najvažnije vesti za subotu 22. avgust:

* Mesi je opet ljut na upravu Barse

* Milan želi Danija Sebaljosa

* Tirana dovodi pojačanje uoči utakmice sa Zvezdom

* Barselona se interesuje za Anhelina, levog beka Mančester Sitija

* Dejan Joveljić nije u planu trenera Ajntrahta za sledeću sezonu

* Nemanja Miletić ima ponude iz Turske i Rusije

* Juventus raskinuo ugovore sa Kedirom i Iguainom

Tok dana:

22.05 - Atletiko očajnički želi da se otarasi promašene investicije Tome Lemara, ali niko ne želi da ga otkupi. Podsetimo, platili su ga Monaku čak 70 miliona evra pre dve sezone.

21.38 - Već nekoliko dana se nagađa o transferu Batšuaija u Lids, a večeras se javila i Atalanta koja želi da oživi karijeru reprezentativca Belgije koji je propao u Čelsiju.

21.18 - Fulam želi da se umeša Milanu u posao i preotme vezistu Benfike Florentina Luisa. Momak je procenjen na 40 miliona evra.

21.00 - Lautaro Martinez je možda u petak uveče u finalu Lige Evrope odigrao poslednje minute za Inter. Hoće ga Mančester Siti kao zamenu za Aguera, a od ranije i Barselona. 

20.35 - Zvanično! Bivši vezista Crvene zvezde Mičel Donald (31) ima novi klub. Holanđanin je nastavio da "tezgari" u Turskoj, a posle Malatije prešao je u redove novajlije u Superligi Erzurumspora.

 
 
 
View this post on Instagram
Dadaşlar ben geliyorum 🔵⚪️ @erzurumspor ✍🏾A post shared by Mįtćhęłl...♠️ (@mitchelldonaldofficial) on

20.00 - Zvanično! Nikola Maraš je novi fudbaler Almerije. On je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Španiji, a danas je zvanično otkupljen od portugalskog prvoligaša Šaveša.

19.44 - Lionel Mesi je sve bliži odlasku iz Barselone. Argentinac je besan na klub jer je otkrio Radiju Katalonija sve detalje njegovog sastanka sa Ronaldom Kumanom, na sviđa mu se i to što pomenuti medij poprilično drži stranu predsedniku Bartomeuu.

19.25 - Milan ima velike ambicije na pijaci ovog leta, a nova ideja Rosonera je da pozajme Danija Sebaljosa koji se vratio u Real posle pozajmice u Arsenalu.

19.00 - Pošto je dogovor sa Edinsonom Kavanijem propao, Benfika se okreće novom napadaču, Darvinu Nunjezu iz Almerije koji je procenjen na 20 miliona evra.

18.52 - Ukoliko ostane bez prvog napadača Vilijana Hozea, Real Sosijedad planira da se pojača iskusnim Fernandom Ljorenteom (35)  koji ima još godinu dana ugovora u Napulju.

18.30 - Mauricio Sari je dobio otkaz u Torinu pre nekoliko nedelja, ali nema nameru lagano da se oprosti sa šampionom Italije. Iskusni stručnjak ne haje za krizu koja potresa italijanski fudbal i ne želi da se odrekne ni centa od ukupno 11 miliona evra koliko mu Stara dama duguje za prevremeni raskid saradnje.

18.00 - Pored Milana, sada i Bajer iz Leverkuzena pokazuje interesovanje za Serža Orijea. Totenhem želi između oko 20 miliona evra za desnog beka iz Obale Slonovače.

17.47 - Sve je veći broj premijerligaša koji su zainteresovani za napadača Kvins Park Rendžersa Ebereki Ezea. Posle  Vest Hema, Njukasla i Kristal Palasa interesovanje pokazuje i Fulam.

17.20 - Gde će Edinson Kavani? Prelazak u Benfiku je propao jer je imao nerealne zahteve, a sada se ponovo pojavila ideja o prelasku u Atletiko iz Madrida sa kojim se nije dogovorio prošle zime.

17.00 - Zvanično! Fredi Ljungberg je napustio ulogu asistenta u Arsenalu jer želi da se posveti samostalnom trenrskom poslu.

16.30 - FK Tirana, rival Crvene zvezde u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na pragu je novog pojačanja.

16.22 - Zvanično! Talentovani vezista Meti Longstaf produžio je ugovor sa Njukaslom do 2022.

16.12 - Čelsi je izgleda pronašao zamenu za Kepu Arizabalagu i to u Francuskoj. U pitanju je golman Lila Majk Manjan koji košta 17,5 miliona evra.

16.00 - Mnogo je nagađanja oko budućnosti Lea Mesija koji je navodno saopštio Ronaldu Kumanu da ne vidi sebe više u Barsi. Katalonski "Sport" je objavio da je Argentinac na meti Juventusa, koji sanja tandem Mesi - Ronaldo. Ipak, pišu Katalonci, da bi se transfer i ostvario potrebno je da obojica pristanu na znatno smanjenje megalomanskih plata koje imaju...

15.40 - Ukoliko se ostvare najave iz Engleske i Ben Čilvel pređe u Čelsi, Lester mu je spremio zamenu. Biće to Argentinac Nikolas Taljafiko koji stiže iz Ajaksa za sumu od 15-20 miliona evra.

15.30 - Barsa se navodno dovodi u vezu i sa levokrilnim fudbalerom Totenhema Rajanom Sesenjonom, ali joj je stavljeno do znanja da momak nije na prodaju i da Žoze Murinjo planira da mu pruži veću minutažu sledeće sezone.

15.25 - Iako imaju Đordija Albu na Nou Kampu su, navodno, rešili da dovedu levog beka Anhelina iz Mančester Sitija za čak 30 miliona evra. Španac je prethodne sezone bio solidan na pozajmici u RB Lajpcigu, ali Nemci nemaju novca da ga otkupe.

15.15 - Ajntraht iz Frankfurta bi ponovo da pozajmi negde Dejana Joveljića. Korona virus mu je prekinuo boravak u Anderlehtu tokom proleća, a na Srbina se ne računa ni sledeće sezone u gradu na Majni.

- Dejan je sjajan, ima neverovatan osećaj za gol. Ne radi se o njegovom kvalitetu. Za njega je važno da se razvija, a to može samo ako redovno igra utakmice. Pozajmica bi mu donela dosta toga dobrog - objasnio je trener Ajntrahta Adi Hiter.

Dejan Joveljić Foto: Tanjug/AP

13.52 - Ivan Zlobin, 23-godišnji ruski fudbaler prešao je iz Benfike u Famalikao. Zlobin igra na poziciji golmana i ima ugovor do 2025. godine

13.30 - Fudbaler Partizana Nemanja Miletić produžio je ugovor sa Partizanom, ali je realnije da ide ovog leta, saznaje Telegraf. Momak koji je prethodne tri godine proveo u Humskoj je na izlaznim vratima i ima ponude iz Turske i Rusije. Kako saznajemo, on sa svojim agentima ozbiljno razmišlja o tim ponudama da karijeru nastavi u inostranstvu. Bilo kako bilo, u Partizanu se obezbedio ugovorom na tri godine, ali će u slučaju dobre ponude - otići.

Nemanja Miletić, Miloš Vazura, FK Partizan Foto: Privatna arhiva

13.14 - Prema pisanju Korijere delo Sporta, legendarni defanzivac Alesandro Nesta bi trebalo da se priključi Igoru Tudoru kao jedan od pomoćnika Andree Pirla na klupi Juventusa. Nesta već ima iskustva u trenerskom poslu

12.59 - Golman Đirone Bono vratio se u svoj matični klub ovenčan priznanjem osvajača Lige Evrope. Bono je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Sevilji, koja je u petak uveče pobedila Inter u finalu drugog po snazi evropskog takmičenja.

12.30 - Olimpijakos je doveo Ahmeda Hasana, centarfora Brage za dva miliona evra. Grčki klub je 27-godišnjem Egipćaninu koji ima i portugalski pasoš dao ugovor na tri godine.

12. 09 - Gus Hidink je postao selektor karipske državice Kurasao! Možda takmičarski motiv neće biti toliko jak za holandskog stručnjaka, ali sunce u ovoj egzotičnoj državici, 80. na FIFA rang listi sigurno hoće biti jako!

11.51 - Serhio Reguljon se vraća sa pozajmice iz Sevilje u Real Madrid. Sevilja je u petak uveče osvojila Ligu Evrope i time je sezona za ovu ekipu završena najuspešnije moguće. Reguljonu sada predstoji traženje nove sredine, pošto Zinedin Zidan na njega, po pisanju španskih medija, ne računa.

11.29 - Olimpijakos bi trebalo da iz Porta dovede zamenu za Cimikasa. Portugalski klub je spreman da pusti Zaidua u Grčku, dok atinski crveno-beli imaju novac za transfer dobijen od prodaje Cimikasa Liverpulu za 13 miliona evra.

11.12 - Alešandre Pato je otišao iz Sao Paula. Nekada velika zvezda u usponu, svetskog fudbala trebalo bi da se priključi Internasionalu, o čemu pišu brazilski mediji.

10.51 - Brazilski štoper Luiz Gustavo ima novi klub pošto je iz Vasko De Game prešao u Gojas kao slobodan igrač. On je u Gojasu bio pola godine od januara do sada, a prethodno ga je Vasko de Gama pozajmio i Guaraniju. Zanimljivo je da je 26-godišnji igrač "ceo život" na pozajmicama jer od 2012. godine do sada gotovo da nije "video" matični klub tokom sezone, a igrao je za više njih. Takođe, celu karijeru do sada je proveo u Brazilu.

10.20 - Juventus rešio da raskine ugovore sa dvojicom igrača. Gonzalo Iguain i Sami Kedira će biti isplaćeni pošto im je ostala još po godina ugovora i nakon toga prestaju da budu na platnom spisku Stare dame.

Njih dvojica neće biti u Juventusovoj ekipi za narednu sezonu u kojoj će Andrea Pirlo sa torinskim crno-belima probati da osvoji desetu uzastopnu titulu u prvenstvu Italije.

10.00 - Konte najavio odlazak iz Intera posle gubitka finala Lige Evrope, zna se i ko bi ga menjao. Reč je o Masimilijanu Alegriju sa kojim su kontakti već uspostavljeni, pa ako Konte ode, Inter neće biti u "nebranom grožđu".

Video: Ovi Srbi su ostvarili najveće transfere u zimskom prelaznom roku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA