≫ 

Pobio se jer mu je neko ubo sestru nožem: Megvajer pušten na slobodu, stigli novi detalji tuče

Kapiten Junajteda se vraća u Englesku, sudiće mu u odsustvu

  • 3
Harry Maguire, hari megvajr Foto: Tanjug/AP

Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer pušten je na slobodu nakon saslušanja pred Sudom u grčkom gradu Siros, a povodom incidenta koji je izazvao na Mikonosu kada je učestovao u tuči i napao policajca.

Engleski reprezentativac od 90 miliona evra, koji je proveo dve noći u ćeliji, pušten je u subotu da se brani sa slobode, a suđenje se nastavlja u utorak.

Megvajerov advokat je potvrdio da je fudbaler "slobodan za sada" i da mu je dozvoljeno da se vrati u Englesku, iako je postojala najava da bi štoper trebalo da ode na Mikonos i izvini se policajcima sa kojima se sukobio one večeri.

Navodno, tuča na Mikonosu izbila je kada su neki od rivalskih navijača uzvikivali pogdne parole na račun Mančester junajteda (F**k Man Utd). Megvajerova sestra Dejzi je ubodena oštrim predmetom u ruku, a Hari je uskočio da je zaštiti, navode lokalni mediji.

Potom je navodno fudbaler napao i policajca i bilo je potrebno da ga čak petorica pripadnika organa reda obuzdaju.

Megvajer i još dva lica, za koje se takođe pretpostavlja da su fudbaleri, optuženi su za izazivanje nereda i pokušaj podmićivanja policajaca, mada se na zna kome se tačno šta stavlja na teret.

To ćemo verovatno saznati tokom suđenja koje se nastavlja u utorak, a zanimljivo da engleski reprezentativac ne mora da mu prisustvuje.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA